2777
2789
عنوان

نمیخوامش

166 بازدید | 9 پست

یه پسر هست‌هست  که سنش کمه 

۱۹ سالشه چهره خوبی داره مخصوصا چشماش خیلی قشنگه مغازه داره وماشین داره با پول خودش هم خریده باهوشه وخیلی تلاش میکنه خیلی مودب وبا اصالته بچها با گفتن حرفای غلط چیزی نصیبم نمیشه  ایشون مثه شخصیت‌های فیلم ترکی ها هست  حدودا ۲ دوساله میشناسمش خانواده میدونن ک علاقه داره از دوستا‌وفامیل راجب من میپرسه وچیزای  که دوست دارم تا اینکه به نظر اونا چطوری خواستگاری کنه تا جواب بگیره و.....

اول عذر میخوام که عنوان صحیح نبود

میخوام که نظر شمارو بدونم من معتقدم عشق باید باشه وهرچقدر طرف مقابل خوب باشه وضمنن سنشون بسیار کمه به نظر من وهم سن من کمه اما زمان بهانه نیست برای رد کردن یه شخص من میخوام که محترمانه وجوری که اذیت نشه وقبل از اینکه خانوادشون وارد ماجرا بشن بهشون بگم که موافق نیستم هرچند خواهراشون میدونن

دلیلتو بگو واضح و فکر دل شکستگی اون نباش چون طبیعیه و کنار میاد

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلتو بگو واضح و فکر دل شکستگی اون نباش چون طبیعیه و کنار میاد

درسته ولی آدم وقتی از یه نفر خیلی خوشش میاد جواب نه شنیدن سخته ودرکل جواب نه شنیدن سخته برای همین گاهی خیلی چیزا رو مطرح نمی‌کنیم که نه نشنویم

موردی نیست که بشه به تصمیم ما اکتفا کرد قشنگ جان 

ولی این دوران رو باید شاد زندگی کرد باید از لحظه به لحظه ش استفاده کرد واقعا هنوز خیلی زوده 

اون اقا هم سنشون کمه و هنوز تو دوره ی بلوغن و شاید این اصن عشق نباشه

به نظرم که صبر کن هنوز زوده که بخوای مسولیتی به این مهمی رو به عهده بگیری