من نسبت به صدا خیلی حساسم یه نفر همش پیش من بینیشو میکشید بالا انگار که تیک داره کار هر روزشه..بهش پیام دادم فلانی اگه سینوزیت داری من دکتر گوش و حلق و بینی خوب میشناسم،چون من با این صدا اذیت میشم دست خودم نیست سردرد میگیرم.هیچی نگفت.کار بدی کردم؟ چون دیگه داشتم روانی میشدم از دستش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی شعورش نمیرسه که این کار زشته و کسی از شنیدن صدای بالاکشیدن بینیش لذتی نمیبره من چرا باید مراعات کنم.یکساله که کل روز از کار این ادم من سردرد تحمل کردم امروز دیگه گفتم
وقتی شعورش نمیرسه که این کار زشته و کسی از شنیدن صدای بالاکشیدن بینیش لذتی نمیبره من چرا باید مراعات ...
خوب شد گفتی ابریزش بینی من فک میکردم دست خود ادم نیست
من هیچ مشکلی ندارم با صدای بالا کشیدن بینی شما تیک عصبی داری عزیزم به این صدا ها حساسی وگرنه این یه چیز طبیعیه که همه براشون پیش میاد خودت تا حالا سرما نخوردی؟
خب میتونه با دستمال بینیشو تمیز کنه نه اینکه تا مغز سرش بکشه بالا...تیک عصبی رو کسی داره که همچین کا ...
درسته ولی من اخرین بار که سرماخوردم انقد ابریزش بینیمو پاک کردم با دستمال که کل بینیم پوسته پوسته و زخم شد دیگه نمیتونستم از دستمال استفاده کنم.... دیگه بابد دماغمو میکندم ولی بالا نمیکشیدم؟
درسته ولی من اخرین بار که سرماخوردم انقد ابریزش بینیمو پاک کردم با دستمال که کل بینیم پوسته پوسته و ...
اون دیگه من نباید تاوان سرماخوردگی دیگرانو بدم.حداقل 8 ساعت من کنار این ادم باید داخل یه اتاق بشینم هر پنج ثانیه یه بار هم بینیشو بکشه بالا دیگه چی از روان من باقی میمونه