2821
2789
عنوان

کار زشتی کردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 26 پست
هر چی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم .گفتم بدرک ناراحت بشه بهتر ازینه که روانی بشم

چرا به درک مشکلی داری باهم دشمنید؟؟؟

چقد تندی  

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم .گفتم بدرک ناراحت بشه بهتر ازینه که روانی بشم

اکه خودت هم باهات اینطوری رفتار بشه اکی باشی خیلی خوبه

مامایی که قناد شد😍                                                             پیجم فالو کنید sweetdelsaesfahan 🧁🍰🍧🍨                                   
چرا به درک مشکلی داری باهم دشمنید؟؟؟ چقد تندی    

وقتی شعورش نمیرسه که این کار زشته و کسی از شنیدن صدای بالاکشیدن بینیش لذتی نمیبره من چرا باید مراعات کنم.یکساله که کل روز از کار این ادم من سردرد تحمل کردم امروز دیگه گفتم

وقتی شعورش نمیرسه که این کار زشته و کسی از شنیدن صدای بالاکشیدن بینیش لذتی نمیبره من چرا باید مراعات ...

بعضیهاواقعا درکشون کمه وبی،منظورن.

حالاشماپیشنهاد دکتر دادید امیدوارم بفهمه وپیگیری کنه

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
خوب شد گفتی ابریزش بینی من فک میکردم دست خود ادم نیست  من هیچ مشکلی ندارم یا صدای بالا کشیدن ب ...

خب میتونه با دستمال بینیشو تمیز کنه نه اینکه تا مغز سرش بکشه بالا...تیک عصبی رو کسی داره که همچین کاری واسش میشه عادت

وقتی شعورش نمیرسه که این کار زشته و کسی از شنیدن صدای بالاکشیدن بینیش لذتی نمیبره من چرا باید مراعات ...

خوب شد گفتی ابریزش بینی من فک میکردم دست خود ادم نیست 

من هیچ مشکلی ندارم با صدای بالا کشیدن بینی شما تیک عصبی داری عزیزم به این صدا ها حساسی وگرنه این یه چیز طبیعیه که همه براشون پیش میاد خودت تا حالا سرما نخوردی؟ 

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
خب میتونه با دستمال بینیشو تمیز کنه نه اینکه تا مغز سرش بکشه بالا...تیک عصبی رو کسی داره که همچین کا ...

درسته ولی من اخرین بار که سرماخوردم انقد ابریزش بینیمو پاک کردم با دستمال که کل بینیم پوسته پوسته و زخم شد دیگه نمیتونستم از دستمال استفاده کنم.... دیگه بابد دماغمو میکندم ولی بالا نمیکشیدم؟ 

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
درسته ولی من اخرین بار که سرماخوردم انقد ابریزش بینیمو پاک کردم با دستمال که کل بینیم پوسته پوسته و ...

اون دیگه من نباید تاوان سرماخوردگی دیگرانو بدم.حداقل 8 ساعت من کنار این ادم باید داخل یه اتاق بشینم هر پنج ثانیه یه بار هم بینیشو بکشه بالا دیگه چی از روان من باقی میمونه