2777
2789

سلام دوستان خوبید؟

من امروز ۳۱ سیکلم بود که داره تموم میشه

همیشه با ال دی ۲۸ روزه بود دوره هام

ال دی رو که قطع کردم سه ماه قبل شد ۳۰ روزه

برعکس ماه قبل هیچ دردی هم ندارم نه حساسیت نوک سینه هیچی

فقط دیروز که موعدم بود شبش سرگیجه و ضعف گرفتم بعدشم فقط سردمه و زیر پتوام

دل درد های بدی دارم بعضی وقتا و هرازگاااااهی کمردردی میاد و میره اصلا هم دوس ندارم از روی مبل و زیر پتو بیام بیرون دلم میخواد بخوابم فقط

بی بی چک ویتاساین زدم انقدر هاله ش ضعیف بود که بهش اعتمادی ندارم چون ماه قبل هم هاله انداخت ولی پری شدم

به نظرتون برم آز یا پری میشم به زودی؟😣😣😣😣😣😣😣😣

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

از یه حای خوب ببی چک خوب بخر منم ماه پیش زدم هاله داشت ابن ماه ببیمو عوض کردم حتی یه ثانیه ام نشد خط پررنگ افتاد خیلی خوب بود بخاطر واکسن میتونه باشه من واکسن زدم پریودم افتاد ۴۴روزه دو ماهه از ۲۸روز شدم ۳۴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو روز عقب انداختم بی بی زدم مثبت بود ولی کمرنگ

مارک بی بی چکت چی بود عزیزم؟

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

زود نا امید نشو

وایسا فردا صبح مارک مدیکور رو امتحان کن..نسبت ب بقیه بی بی چکا دقیق تره

منم قراره اگ تا فردا پریود نشدم پس فردا بی بی بزنم

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
از یه حای خوب ببی چک خوب بخر منم ماه پیش زدم هاله داشت ابن ماه ببیمو عوض کردم حتی یه ثانیه ام نشد خط ...

اهان والا همشون ویتاساین دارن باید برم از یه جای خوب بخرم

من واکسن نزدم هنوز😣

زود نا امید نشو وایسا فردا صبح مارک مدیکور رو امتحان کن..نسبت ب بقیه بی بی چکا دقیق تره منم قراره ...

موعدت گذشته؟کی بوده؟

یادم نیست مارکشو واقعا

باشه عزیزدلم مرسی

الهی سالم و سلامت بغلش بگیری😘و سایت همیشه بالا سر کوچولوت باشه

از یه حای خوب ببی چک خوب بخر منم ماه پیش زدم هاله داشت ابن ماه ببیمو عوض کردم حتی یه ثانیه ام نشد خط ...

منم ماه پیش دو هفته عقب انداختم بخاطر واکسن

این ماهم بنظرت ینی عقب میندازم؟

وای چ ضرر بدی داره

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

وندفو بزن زود جواب میده منو یه هفته قبل موعدم نشون داد بارداریمو

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
وندفو بزن زود جواب میده منو یه هفته قبل موعدم نشون داد بارداریمو

چ جالب

بزار بگردم ببینم پیدا میکنم یا نه😣

موعدت گذشته؟کی بوده؟

موعدم امروز و فرداس...امروز 29 سیکلم فردا میشم سی...اصولن بین 28 تا 30..سیکلام متغییره

موعدم امروز و فرداس...امروز 29 سیکلم فردا میشم سی...اصولن بین 28 تا 30..سیکلام متغییره

اهان الهی به حق همین روز قشنگ پری نشی و باردار باشی عزیزدلم😍واسه منم دعا کن

من باید نهایت دیروز پری میشدم ک نشدم

منم ماه پیش دو هفته عقب انداختم بخاطر واکسن این ماهم بنظرت ینی عقب میندازم؟ وای چ ضرر بدی داره

من دوماه پیش زدم از ۲۸روز شدم ۳۴نگران شدم گفتم ولش این ماهم شدم ۳۴ الان دقیقا دوماهه ۳۴روزه شدم اره عقب میندازه خیلیا گفتن