2777
2789
عنوان

خستم از همه چی از همه کس

414 بازدید | 20 پست

منم دلم بچه میخواد منم ادمم منم دلم میشکنه منم توجه و محبت میخوام منم دل دارم منم گذشته ای دارم که وقتی بهم بی توجهی میشه یادش میوفتم لعنت به این زندگی کوفتی لعنت به منی که عاشقم و سهمم باید دوری باشه کاش خدا جونمو  میگرفت کاش میمردم واسه یه بار واقعی میمردم نه اینکه هر روز زجر کش بشم دیگه بریدم دیگه خستمممم مگه مرگ حق نیستتتت ای خداااا من حقمو میخوام 😭😭😭😭😭😭😭

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیشده

هیچی دیگه نه توان صبر دارم نه توان مقاومت دلم میخواد بخوابم بیدار نشم کاش خودکشی گناه نبود

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
عزیزم خداصبرت بده،منم بچه دوست دارم ولی شوهرم نه،ولی من اصلا اصرار نکردم‌ونمیکنم.انقدربچه مسیولیت دا ...

خیلی تنهام شوهرم فقط پنج شنبه جمعه خونس💔😔😭اونم خستگی کاریشو در میکنه کاش خدا یه بچه بهم میداد حداقل از تنهایی دربیام 😔

ای خدا چرا انقد بچه مهمه براتون اگه زندگیاتون خوبه؟

خوبه ولی تو شهر غریب تنها موندم دارم دیوونه میشم منی که تنهایی برام مهم نبود الان تنهایی نمیتونم فکر و خیال میاد تو سرم شوهرمم که سرکاره با کی حرف بزنم دردمو به کی بگم حداقل بچه باشه سرم باهاش گرم میشه 

خیلی تنهام شوهرم فقط پنج شنبه جمعه خونس💔😔😭اونم خستگی کاریشو در میکنه کاش خدا یه بچه بهم میداد حدا ...

تا اون نخواد سخته نمیشه،بهت حق میدم،ولی خب یه کارکن حوصلت سرنره،باشگاه،کار،کتابخونه،و...تو هم زیادپیگیرنباش شوهرت هی طاقچه بالا بذاره،یه مدت بیخیال باش حتی از بچه بد گفت تایید کن ببین فرقی میکنه.

تا اون نخواد سخته نمیشه،بهت حق میدم،ولی خب یه کارکن حوصلت سرنره،باشگاه،کار،کتابخونه،و...تو هم زیادپی ...

سعی میکنم ولی نمیشه دیگه کم کم حالم داره از بچه های جاری هام و خواهر شوهرم بد میشه نمیخوام ببینمشون من حسود نبودم اونم شدم😔