منم دلم بچه میخواد منم ادمم منم دلم میشکنه منم توجه و محبت میخوام منم دل دارم منم گذشته ای دارم که وقتی بهم بی توجهی میشه یادش میوفتم لعنت به این زندگی کوفتی لعنت به منی که عاشقم و سهمم باید دوری باشه کاش خدا جونمو میگرفت کاش میمردم واسه یه بار واقعی میمردم نه اینکه هر روز زجر کش بشم دیگه بریدم دیگه خستمممم مگه مرگ حق نیستتتت ای خداااا من حقمو میخوام 😭😭😭😭😭😭😭
زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
ای خدا چرا انقد بچه مهمه براتون اگه زندگیاتون خوبه؟
خوبه ولی تو شهر غریب تنها موندم دارم دیوونه میشم منی که تنهایی برام مهم نبود الان تنهایی نمیتونم فکر و خیال میاد تو سرم شوهرمم که سرکاره با کی حرف بزنم دردمو به کی بگم حداقل بچه باشه سرم باهاش گرم میشه
زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
خیلی تنهام شوهرم فقط پنج شنبه جمعه خونس💔😔😭اونم خستگی کاریشو در میکنه کاش خدا یه بچه بهم میداد حدا ...
تا اون نخواد سخته نمیشه،بهت حق میدم،ولی خب یه کارکن حوصلت سرنره،باشگاه،کار،کتابخونه،و...تو هم زیادپیگیرنباش شوهرت هی طاقچه بالا بذاره،یه مدت بیخیال باش حتی از بچه بد گفت تایید کن ببین فرقی میکنه.