2777
2789
عنوان

مرد بی پول ...

737 بازدید | 60 پست

واقعا فقط خوب بودن اخلاق کافیه ؟  

نظرتون در مورد این زندگی با این مرد چیه : 

مرد نه خونه داره نه شغل دولتی ، درآمدش حدود شش تومن در ماه ، پدرش یه واحد داده که فعلا توش زندگی کنن ،نه سفر میرن نه طلا میخره نه موبایل نه لباس گرون....هیچی هیچی ، فقط در حد خورد و خوراکشون درامد دارن ،سه نفرن ،زن و مرد یک بچه ....ناتوانی جنسی هم داره و اهل حرف زدن زیاد هم نیست،مهربونه و نجیب و از زنش حمایت میکنه

جواب ابلهان خاموشیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تشویقش کن بیشتر تلاش کن 

بهش انرژی و انگیزه بده 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

والا تو نمیدونی بقبه مردا چجورین اگه میدونستی و تو جامعه بودی میفهمیدی دوره همین شوهرت باید بگردی من باشم زندگی میکنم خودم به حرفش میارم و هر شبم پیله و ناتوانایی جنسیشو از بین ببرم 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕
بستگی داره زنش چی بخواد😐 بعضی ادما زندگی آروم میخوان😐من خودم یه هفته بکوب تو خونه باشم به فکر خودک ...

به نظر شما این زندگی خوبه با این چیزایی که نوشتم 

جواب ابلهان خاموشیست

دارم زندگی میکنم ولی پاره شدم زیر فشاره اقتصادی 

تقریبا و تمام مشکلات زندگی

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 
والا تو نمیدونی بقبه مردا چجورین اگه میدونستی و تو جامعه بودی میفهمیدی دوره همین شوهرت باید بگردی من ...

پیله ؟ کف دستی که مو نداره حالا چه جوری میخوای ازش مو بکنی ؟

جواب ابلهان خاموشیست