2777
2789
عنوان

هربار به خواهرم تلفن میکنم

619 بازدید | 22 پست

هر ساعتی از روز باشه یه بهانه میاره همون دو دقیقه اول که قطع کنه تلفن رو... 

میگه دارم سریال میبینم، دارم غذا درست میکنم... 

من خیلی بهش زنگ نمیزنم، شاید پنج روزی  یکبار، ولی اون سلام علیک نکرده میگه قطع کن... 

خیلی از دستش ناراحتم 

اخه یک وقت میشه یکی یه کار مهم داره 

ولی آخه سریال دیدن یا ظرف شستن هم دلیل اینه که تلفن رو خواهرت قطع کنی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حتما کار داره دیگه 

حالا مث من خوبه یه عالمه کار دارم روم نمیشه ب خواهرم بگم قطع کن،🙁

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

نه والا دلیل نمیشه

من خودم خواهرم زنگ میزنه ظرفامو نمیشورم غذا هم درست نمیکنم😅😅😅

به خاطر همین حرف زدنا رفتم تلفن بیسیم خریدم که هم کارامو کنم هم حرفمو بزنم

ماشالا پنج تا خواهریم😍😍😍

زنگ نزن دفعه اول و دوم زدی هیچی از دفعه سکم ب بعد کاملا کارت اشتباه بوده چرا اویزون کسی میشی ک نمیخادت؟ چجوری دیگه بهت بفهمونه مزاحمشی و دوست نداره باهات در ارتباط باشه ؟؟؟ لیاقت محبتت رو نداره کلا رهاش کن اینقدر نزن تا خودش بزنه

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
دیگه نزن بزار اون زنگ بزنه

من امتحان کردم زنگ نزدم 

اون یک هفته هم میشه ولی زنگ نمیزنه، چی بشه سر کیف و حوصله باشه دو هفته یک بار، 

هر بار غرورم میشکنه اینجوری تلفن رو روم قطع میکنه 

ولی هیچ دوستی ندارم و همین یک خواهر رو دارم

آهان راستی خواهرم یک دوست صمیمی داره تقریبا یک روز درمیون یک ساعت تلفنی باهاش حرف میزنه