2789

من و همسرم هیچ مشکل خاصی نداریم باهم شکر خدا

ولی با خانواده همسرم یکم مشکل دارم...

حالا یه چیزی ذهنمو درگیر کرده

من میخوام ببینم شما جای من بودین خیلی دوستانه و بخاطر مصلحت بچه به شوهرتون میگفتین حضانت و قیومت بچه رو محضری به شما بده بعنی بعد از خودش من این مسیولیتو داشته باشم بدون مدعی؟

همه دلشون میخاد ولی ایا شوهره بده یا نه؟ ک اکثرا وحشی میشن بهشون بگی حضانت بده 

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یاد اون جمله بابام افتادم ک هروقت مامانم بحث مرگ میکرد میگفت نمیدونم چرا شما زنا فکر میکنید همیشه ما قبل شما می‌میریم😄

حالا اون بکنار ، اگه خودت کار داری یا شغل همسرت جوریه که حقوقش بعد خودش هم به شما تعلق میگیره اره چرا که نه ، ولی اگه نه خواهشا نکن اینکارو اون موقع همه میگن این دوتا واسه خودشون باهمن دیگه کاری به کارتون ندارن(مخصوصا عاطفی)

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
یاد اون جمله بابام افتادم ک هروقت مامانم بحث مرگ میکرد میگفت نمیدونم چرا شما زنا فکر میکنید همیشه ما ...

الهی که نبینم ادن روزا رو ولی واقعا فکر درگیر بچس از نبودش یه حس نا امنی بدی دارم خودم به کنار مهم ترینش اینه که خودش با خانوادش خییلیی فرق میکنه همش احساس میکنم زبونم لال تو نبودش بدترین اسیبارو بهم میزنن که مهمترینش بچمه

نه خودم فعلا شاغل نیستم کارشم ازاده 

بقیه صحبتاتونو درست متوجه نشدم اگه چجوری نیست چیکار نکنم که چی نشه؟🤣🤣😂😂

همینجوری حضانت بعد پدر مگه با مادر نیست .؟

شرایط درست و درمون میخواد اگه بتونن ثابت کنن صللحیت نداری میتونن بگیرن که نمیدونم دقیقا اون چه امکاناتی یعنی تا چه حد باید باشه

الهی که نبینم ادن روزا رو ولی واقعا فکر درگیر بچس از نبودش یه حس نا امنی بدی دارم خودم به کنار مهم ت ...

ای بابا ، نمیدونم فعلا که شغل نداری بنظرم بهش فکر نکن اصلا که اذیتت نکنه فکرو خیالا ، فعلا که دارید زندگی میکنید ، اصلا با همسرت مطرح کن شاید بگه نه ، درکل فعلا از سرت بیرونش کن که اذیت نشی

بقیه ‌‌ش این بود  که اگه شغل نداری اینکارو نکن چون بعدا همه حمایتاشون رو ازتون میگیرن(حمایت عاطفی منظورم هست)

میگن اینا که مستقل شدن دیگه کلا کاری به کارتون ندارن...ولی شما خودت کار داشته باشی اینجوری نیست ،حداقل خیالت راحته که برای تامین نیازهای مالیتون خودت میتونی اقدام کنی و دستتون جیب خودتونه

اما درکل خیلی بهش فکر نکن سالیان سااااال کنار هم زندگی خواهید کرد ایشالله ♥️

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
شرایط درست و درمون میخواد اگه بتونن ثابت کنن صللحیت نداری میتونن بگیرن که نمیدونم دقیقا اون چه امکان ...

اونا این هست که مثلا مادر بیماری داشته باشه که نتونه از بچه مراقبت کنه یا بخاد ازدواج مجدد کنه.که معمولا کم پیش میاد

من و خدا💫
ای بابا ، نمیدونم فعلا که شغل نداری بنظرم بهش فکر نکن اصلا که اذیتت نکنه فکرو خیالا ، فعلا که دارید ...

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی از دعای قشنگت الهی امین

انشالله بهترینا هم برای شما اتفاق بیوفته

اونا این هست که مثلا مادر بیماری داشته باشه که نتونه از بچه مراقبت کنه یا بخاد ازدواج مجدد کنه. ...

انشالله که زندگیا عمر طولانی داشته باشه و جدایی برای هیچکس پیش نیاد

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی از دعای قشنگت الهی امین انشالله بهترینا هم برای شما اتفاق بیوفته

بوس بهت😍😉♥️