2777
2789
عنوان

پایه نهم

2477 بازدید | 15 پست

سلام به همه. من الان پایه نهمم و تابستون بعدی انتخاب رشته دارم. میخوام تجربی برم. معدل هفتمم ۲۰ و معدل ریاضی هشتمم چون کلاسا آنلاین بود  افت کردم و ۱۵ شدم و بخاطر همین معدل کل هم پایین اومد و شدم ۱۹,۵۶. حالا اگه من ریاضی و علوم امسالم رو ۲۰ بگیرم میتونم الویت الف تجربی رو بگیرم؟

سوال بعدی اینکه اگه کسی از نزدیکانتون یا آشناهاتون نمونه یا تیزهوشان قبول شده لطفا بهم بگید چطوری برنامه ریزی میکرده و چجوری میخونده. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیدم با ۱۸ هم رفتن تجربی 

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

ی چیزی بهت بگم این اولویت ها اصلا به نمره ربطی نداره اصلاااا به ی ازمون رقبت هست اولویت بندی ها رو با اون مشخص میکنن نه با نمره

اگه معدل ریاضیت۱۳یشه علوم۱۴میتونی بری تجربی

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
برای اولویت الف باید نمرات چند باشه؟

اولویت ها ربطی به نمره نداره اولویت هارو ازمون رقبت تایین میکنه

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
چقدر خوب حتما کتابا رو کامل حفظ بودی 

ببین ترم ۲ قوی شدم ترم ۱ داغون بودم ولی داستانی که هس اینکه سر کلاسات هرچقدرم معلم بد توضیح میده باش چون اونا یسری نکته میگن که به دردت مسخوره اگه از الان بخ نس سمپاد قبول میشی ببین اگه معلمات بد درس میدن سر کلاسشون باش بعد برو از نت فیلم اموزشی ببین و اینکه سر کلاسای مزخرفی مث دفاعی و ورزش و هنر و کارو فناوری به نظرم بشین درس بخون 

فقط سر جلسه امتحان به خود لعنت میفرستی که چرا نخوندم 🙂

من تیزهوشان و فرهنگ و نمونه دولتی رو قبول شدم. کتاب های نهمت رو حفظ حفظ باش ، کتاب ۳۱ استان هم بگیر ...

عزیزم ی چن تا سوال میتونم بپرسم ازت؟ 

میخوام برم تیزهوشان. نهم رو باید کامل حفظ باشم؟ از هفتم چی اومده بود؟هشتم؟ امتحانات سخت بود؟ کلن چطوری بود مدرسه تیزهوشان تست اینا کار میکردن خوب بود؟ خیلی دوس دارم برم حس میکنم ازاونجا رشته ای ک میخوام رو تو دانشگاه میتونم بیارم

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.