سلام دخترم کلاس اولیه و حضوری میره مدرسه الان یک هفتس نشانه د رو یاد گرفتن ولی هر چقدر باهاش کار میکنم باز اشتباه میکنه با ب کلی فیلم اموزشی براش دانلود کردم کلی با اشکال مختلف خودم یادش دادم ولی باز املا میگم بهش مثلا دا با دَ رو اشتباه مینویسه و میگه بلد نیستم به هوشش شک میکنم الان نت سرچ کردم سنجش هوش کودک ۷ سال رو همه اون سوالهارو بدون تردید جواب داد ولی نمیدونم چرا این کلمات رو یادش نمیمونه مثلا مینویسه دَب بعد میگم حالا بنویس اَدَب میگه بلد نیستم در حالی که همین الان دب رو نوشته و فقط باید یک اَاضافه کنه بچهای شما چطورن خوب یاد میگیرن اگه بخوام هوش بچه رو بسنجم چیکار باید بکنم نوشتنش عالیه خوش خط و خیلی سریع مینویسه ولی خوندن حروف رو نمیدونه املا نوشتن رو بلد نیست و کلمات یادش نمیا د
نیاز نیس به هوشش شک کنین.ما چون خودمون بلدیم از اینا تعحب میکنیم و زیادی توقع داریم.پسر منم همینه.الان میخونه ادب میره کلمه بعدی دوباره میاد رو ادب نمیتونه بخونه.من زیاد سخت نمیگیرم.این کتابو باهاش کار کنین.روخوانی زیاد و دیکته تا ملکه ذهنشون بشه
«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزهای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت میکنی .وقتی دیگر برایت فرق نمیکند موهایت سپید باشند، بلوند، نسکافهای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز میآورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباسهایی را که میخواستی میخریدی کفشهای رنگارنگ،مهمانیهای دوستانه میرفتی،از ته دل میخندیدی...به زودی وارد روزمرگیهایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر من کلاس دومه پارسال تمااام این مراحل گزروندم کم کم یاد میگیره بگو صداکشی کن بنویس اینجوری ااااااااا دددددددددبببببببب
یهو نگو ادب یا مثلا مربع کوچلو بکش به ترتیب هر حروف رو اونجا بنویسه ا جدا د جدا دوباره َ جدا ب جدا
صدا کشی خیلی مهمه
اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم ☹️اما الان این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه
طبیعیه عزیزم.پسر من امروز نشانه ت رو بهش یاد دادن،گاهی بعضی حروف رو با هم اشتباه میکنه.الفبای آهنربایی براش بگیرتو اینستا یه معلم هست خانم احتشام و یکی دیگه خانم روحی،روش تدریسشون عالیه،خیلی به یادگیری نشانه ها کمک میکنه.البته معلم پسرم هم انصافا باهاشون خیلی خوب کار میکنه.همه چیز رو با بازی بهشون یاد میده.
دخترمنو که تابستون دختربزرگم نفهمیدم کی بهش یاد داده الان ماشالله کتاب قصه اینا میخونه با خالش یا باباش چت میکنه .بیشتر چت کردن کمک کرد یاد بگیره .میخاستم به باباش پیام بدم میگقت بگو من بنویسم منم گوشیرو میدادم حروفو نشونش میدادم ومینوشت .اینطوری یادگرفت الانم تودرساش راحته .شما هم سخت نگیر یواش یواش یاد میگیره
باید نوع دیته نوشتنو معلمش بهش یاد بده دختر من خیلی درسش عقبه هنوز فردا جشن اب دارن &n ...
دانش اموز زیاده امروز پیام داده تو خونه بیشتر باهاش کار کن املارو ولی من الان یک هفتس فقط دارم باهاش کار میکنم براش تصویر کشیدم گزاشتم روبروی تختش تا همش جلو چشمش باشه