2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با نام و یاد خدا وقتی پریود میشم یا مریض میشم رندم میکنه 😂😂😂 

افسرده میشه ، لوس میشه ، پرخاش میکنه  ، دعوا میکنه 

تازه باید برم به اون برسم ببینم چشه 

( نامزدمه )

لب خویش می‌مزید و می‌گفت: شراب و ساقی و شرابخواره منم ...

نهایت محبتش اینه که رختخوابا رو میندازه🤕😄

....البته چون خودش خوابش میاد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

نه هیچ در حد پسته بخره نداشته باشیم 😂😂

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉

نمی‌خوام انرژی منفی بدم ولی هیییییچی متاسفانه !!!!

دروغ چرا ،،،،،فقط الکی میگه ببرمت دکتر !!!!فقط الکیییییییی!!!!!چون می‌دونه نمیرم !!!

دیگه هیییییییچی،،،،،مریض هم باشی باید خونه و غذا و اینا همه آماده باشه ،،،،

وقتی پریود میشم واسم شکلات تلخ میگیره هر بار چون میدونه دردمو کمتر میکنه خودش سعی میکنه روز اول اگه کلاس داشتم دیگه ناهار از بیرون بگیره ، هیچ وقت تا حالا سرم داد نزده همیشه سعی میکنه در اوج نارحتی هم بخنده❤️

باخدا میرقصانم همه چیز را به ساز آرزوهایم..... :)