2777
2789
عنوان

اهنگ قشنگ برای رقص

104 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

من اخر هفته شب چلگی برام میارن و قراره مراسم بگیریم یه چنتا اهنگ قشنگ و جدید برای رقصم معرفی میکنید😁

ممنون میشم

صدات مسکنه همه دردهامه عشقم                       یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍                                زود برگرد پیشم سربازم🥺😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهنگای خیییلی شاد یا ازین اهنگای ملویی که باهاشون دلبرونه میرقصن؟

دلبرونه بهتره

صدات مسکنه همه دردهامه عشقم                       یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍                                زود برگرد پیشم سربازم🥺😘
ب منم آهنگ خیلییی شاد ترجیحا قدیمی بگین

دل ای دل

دلبرونه بهتره

وای دلم از بابک مافی

دلم تورو میخواد از امیرعباس حسنزاده

خنده هاتو قربون از آرون افشار

شاه نشین از آلیسا

ابرو کمون از یوسف زمانی

گل رویایی از امید

لحظه به لحظه از بهنام بانی

دردسر ساز از ایون بند

بغلم کن از رضا رامیار

بمونی برام از ایون بند

امیدوارم به دردت بخوره عزیزم

مراسم خوش بگذره🤍

وای دلم از بابک مافی دلم تورو میخواد از امیرعباس حسنزاده خنده هاتو قربون از آرون افشار شاه نشین ا ...

مرسی عزیزمممم😍😍😍