2777
2789
عنوان

دخترم شیر نمیخوره ، راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین سر اون شیشه شیر رو با سوزنی که ضدعفونی کردی باز کن . یکم بیشتر باز کن .‌

اینکارم‌کردم. کلا میک نمیزنه اصلا ربطی به سوراخ شیشه نداره😔

هرچه در خاطرم آید تو از آن خوبتری...
اینکارم‌کردم. کلا میک نمیزنه اصلا ربطی به سوراخ شیشه نداره😔

عزیزم رفلاکس داره خب.

امپرازول بهش بده...

بلدی چطوری ؟

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

عزیزم میدونم رفلاکس داره😔 دوماه دادم هیچ تاثیری نداشت

شیر خودتو میخوره؟چه موقع و چجوری بهش دادی عزیزم؟

من میتونم کمکت کنم..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

شیر خودتو میخوره؟چه موقع و چجوری بهش دادی عزیزم؟ من میتونم کمکت کنم..

نه دیگه سینه را بعد ۳ ماهگی ول کرد ک مجبور شدم شیرخشک بدم . روزی یک ساشه صبحا ناشتا با ۱۵ میلی آب قاطی میکردم میدادم. نیم ساعت بعدم صبحانه میدادم

عزیزم بچتون رفلاکس داره دختر خواهر منم همینطوری بود درست هم نشد اصلا تو بیداری شیر نمی‌خورد الان دوس ...

آره عزیزم میدونم رفلاکس داره خدا کنه زودتر خوب بشه

نه دیگه سینه را بعد ۳ ماهگی ول کرد ک مجبور شدم شیرخشک بدم . روزی یک ساشه صبحا ناشتا با ۱۵ میلی آب قا ...

الآن چند سالشه عزیزم؟؟

نه دیگه سینه را بعد ۳ ماهگی ول کرد ک مجبور شدم شیرخشک بدم . روزی یک ساشه صبحا ناشتا با ۱۵ میلی آب قا ...

عزیزم با روغن کنجد معده شو در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده...

سلام گلم شما هم پساری و هم سرکلاژ کردید؟؟ منم شرایطم مث شماس  . تو رو خدا میشه بگید چیکارکردین؟ ...

سلام عزیزم. بله من ۱۲ هفته سرکلاژ کردم و ۱۵ هفته پساری گذاشتم.

استراحتم تقریبا مطلق بود فقط واسه سرویس از تخت پا میشدم.

دارو خیلی خیلی مهم هست. من خیلی دارو مصرف کردم.

روزی دوتا شیاف سیکلوژست، ۵ روزی یه آمپول پرولوتن، روزی دوتا قرص دوفاستون. برای اینکه استراحت مطلق بودم داروی آ اس آ و هپارین هم مصرف میکردم.

تختم هم شیب داده بودم که فشار به دهانه رحم نیاد.

عزیزم سوال دیگه ای داشتی درخدمتم