2777
2789
عنوان

كيا از نيلي افشار تنفر دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 41 پست

اخی الهی بمیرم واسه پویان ک انقد اقاس😒وقتی از ماجرا خبر نداری چرت نگو‌ ، برو ببین پویان داره چ غلطی میکنه بعد بیا حرف بزن نیلی هر چی باشه هرز نمیپره

بقیه علمِ زندگیه منو ندارن... عشقِ و آرزوی زندگیه منو دارن✌️🤗
 من كه اين بيشرف و دنبال نميكنمممممممم اين خرابو خاك بر سر همه اونايي كه نميدونن كيه سنگشم ب سي ...

البته نهایتا محسن افشانی اضافه کرد نیلی خانوم گ و ه خوردم ، فیلمش هست!

مخالف شدید حضور آقایون در سایت   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من كه اين بيشرف و دنبال نميكنمممممممم اين خرابو خاك بر سر همه اونايي كه نميدونن كيه سنگشم ب سي ...

خب شما چرا حرص میخوری حالا؟

اگه خوشت نمیاد ازش بهش فکر نکن 

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
دیگه این حجم نفرت قابل درک نیس از کجا میدونی بچه داره ، بعد از کجا میدونی تو چه شرایطی بوده که رفته ...

تو نميدوني قرار نيست مردممم ندونن  عزيزم تو بيخبري اما خيليييي ها كامل ميدونن جريان اين دختر هرزه. محسن افشاني لوش داد   دنيا هم تو لايو ٤ نفره بهش گفت پويان حقش بود اينا بدونه گفت ب كسي ربط نداره پويانم گفت بخاطر آه شوهرش بچش. زد درش

خستم از همه نرسیدن ها
البته نهایتا محسن افشانی اضافه کرد نیلی خانوم گ و ه خوردم ، فیلمش هست!

نه عزيزمممم   لايوش با دنيا امين فردين و خود پويان بود خودش  قبول كرد بچه داره اما گفت بكسي ربط نداره. نميدوني حرف نزن

خستم از همه نرسیدن ها
تو نميدوني قرار نيست مردممم ندونن  عزيزم تو بيخبري اما خيليييي ها كامل ميدونن جريان اين د ...

خدا رو شکر که نمیدونم حالا اونا که میدونن کجا رو گرفتن ؟! توام بدجور آب و روغن قاطی کرد ، راحتت میذارم حرصتو بخوری ، والا  

مخالف شدید حضور آقایون در سایت   

اخه حرص بخورم واسه اين كتوله هرزه اولا كه تمام شد رفت خداشكررر تنفررررررمممم از اين دروغايي كثيفيشه كه ٤ تا بچه و خر ميكنه و بچه بيگناه و شوهر بيچارش زندان

خستم از همه نرسیدن ها
داری انرژیتو الکی مصرف میکنی اون داره پیشرفتشو میکنه تو ب فکر اونی؟اون اصلا نمیدونه تو عزیزم به عنوا ...

من 💩💩 تو پيشرفت دروغش. چه سگيه اخه اين نكبت 😂😂😂 فعلا بيچاره داره خودش جرررر ميده واسه پويان اما حقشه مثل سگ تررد بشه

خستم از همه نرسیدن ها