2777
2789
عنوان

حرف نزدن کودک ۱۸ ماهه

594 بازدید | 22 پست

سلام،پسرم ۱۸ ماهشه،ولی پنج شش کلمه بیشتر نمیگه،اونم نه خیلی،گاهی میگه،بجز بابا و دردر،خیلی نگرانشم ،خیلی از جملاتمو متوجه میشه،ولی حرف نمیزنه،فقط از خودش صدا در میاره،مدام دارم سرچ میکنم ببینم علتش چی میتونه باشه،بچههای شما کی به حرف اومدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شما و حرفای اطرافیان بدتر ازارم میده و نگرانیموزیاد

الان اصلا دوس ندارم خونه مامانم برم،چون بهم میگن ببرش گفتار درمانی و...،نگرانیمو بیشتر میکنن،بچه شمو چند وقتشه و چقدر حرف میزنه

حساس نباش پسر همسایه مون سه سالگی به حرف اومد اونموقع که نمیتونست حرف بزنه از بس گریه میکرد مخمون سوت میکشید الان از ۷صبح تا ۲ شب یه بند حرف میزنه باز مخمون سوت میکشه😂😂 باز خوبه تا ۴ ، ۵ سرکاریم 😐

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

پسردایی من دوسال و خورده ایشه انقد باهوشه..همشم بااشاره. بهت میفهمونه ک دسشویی داره یا غذامیخاد یاهرچیزی..داره زن داییم میبرتش گفتاردرمانی الان بهترشده..تازه شاید۲۰روزیه شروع کرده گفتار درمانیش..دکتره گفته بود روش نمیشه صحبت کنه😐😂

اللهم صل علي محمد وآل محمد😊
بچه ی منم همسن بچه شماست مثلا چیا میگه؟باهاش حرف میزنی خیلی؟

بابا،اب،حموم،جیز،دردر،شاید نه خیلی حرف نمیزنم،میبینم تکرار نمیکنه اعشابم به هم میریزه،بچه شما چقدر حرف میزنه،چی میگه

بابا،اب،حموم،جیز،دردر،شاید نه خیلی حرف نمیزنم،میبینم تکرار نمیکنه اعشابم به هم میریزه،بچه شما چقدر ح ...

خب همینا کافیه

باهاش حرف بزن تا تکرار کنه نگران نباش عادیه

دختر من میگه مامان،بابا،آب،چای،مه مه،زهرا،آقاجون(آجون میگه)بی بی،ماست،جی جی،سعید،وحید اسم عموهاشه

نای نای(یعنی اهنگ رقص)بده،بخور،بریم،نیست،رفت،فعل هارو میگه 

پیشی لولو،صدای چنتا حیوون درمیاره

کلا کلمه هارو میگم تکرار کنه تا جایی ک آسون باشه میگه ولی اگه سخت باشه نمیگه مثلا میگم بگو قطار نمیتونه سخته

ولی خب نگران نباش عزیزم طبیعیه

والا برای من مهم نیست  بچه منم ۲۰ماهش  تا سه سالگی وقت دارع🤞💪

بچه شما چقدر حرف میزنه؟ منم حرفای بقیه نگرانم کرده،از صبح تا شب فقط به همین موضوع فکر میکنم و جوش میزنم

بچه شما چقدر حرف میزنه؟ منم حرفای بقیه نگرانم کرده،از صبح تا شب فقط به همین موضوع فکر میکنم و جوش می ...

تنها چیزی ک برای من مهم نیست همینه🤔

همین بابا ددر 

در همین حد😂

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️