2777
2789

کسیو معرفی کنین ک خودتون یا اطرافیان برا این رد جوشا رفته و واقعا هم نتبجه بخش بوده حتما هم تو مشهد باشه خیلی ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ حیاناا کسی گف رفتی بهت داروداد بهم بگو  منم بخرم اخه سیستان بلوچستان دکتر خوب نداره

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
اگ حیاناا کسی گف رفتی بهت داروداد بهم بگو  منم بخرم اخه سیستان بلوچستان دکتر خوب نداره

عزیزم خب پوستای مختلف فرق داره نوع اکنه باقی مانده و.... باشه من میتونم بگمت ولی ممکنه اینا فقط مناسب پوست من باشن و شما بخری و بدتر بشی...

عزیزم پوستم حساسه نمیتونم محصولی سرخود استفاده کنم

اتفاقا برای پوستای حساس عالیه منم سرخود نمیدم گلم من مشاور پوست و مو هستم

تیری به خطا هم نزدی هر چه زدی خورد...یک دنده تر از دشمنی ای دلبر جذاب....🥺
عزیزم خب پوستای مختلف فرق داره نوع اکنه باقی مانده و.... باشه من میتونم بگمت ولی ممکنه اینا فقط مناس ...

باشه عزیزم بازم ممنون نیرم زاهدان

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
باشه عزیزم بازم ممنون نیرم زاهدان

اره عزیزم از نزدیک ببینه بهتره منم قبلا هرکی هرچی میگف میردم دیگ ب هیچکی اعتماد ندارم هیچی هیچی سرخود نمیزنم فقط میرم پیش متخصص تاحالا دوتا دکتر عوض کردم خداکنه ب نتیجع برسم