2777
2789
عنوان

بینایی سنجی کودکان

253 بازدید | 6 پست

سلام خانوما ظهرتون بخیر🥰

تو منطقه ۱۰ تهران ،،یا جایی نزدیک به نواب جایی میشناسید که پسرم رو ببرم بینایی سنجی؟؟ چندتا خانه بهداشت زنگ زدم گفتن ما نداریم☹

اپتومتری بهدید

خیابان آزادی ، خیابان خوش ، پایین تر از آذربایجان ، روبروی بیمارستان لولاگر ، پلاک 814

ولی اگه احیانا بهت گفت بچه تنبلی چشم داره بعدش ببر پیش یک متخصص چشم کودکان

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترمو بردم خیلی دقیق معاینه کرد با دستگاه با تابلو بعد قطره ریخت دوباره با دستگاه و چشماش ضعیف بود. کلی دعوام کرد که دیر آوردی و تنبلی چشم داره و باید عینک بزنه و روزی چند ساعت ببنده و اینکارا رو نکنی از اینم ضعیفتر میشه و غیره. بعد بردم پیش متخصص شماره چشم همون بود اما گفت تنبلی نیست فقط چشماش ضعیفه و باید عینک بزنه. عینکش هم فقط به دید بهتر کمک میکنه تاثیری توی زیاد یا کم شدن شماره چشمش نداره چون تنبلی نبود. دکتر کامل برام توضیح داد.

عزیزم ممنون از توضیح کاملت🌹🌹 دومین دکتر که بردی کجا بود

دکتر سلطان سنجری بردم شانسی یه روز خالی شده بود وقت گرفتم. اگه بخوای باید توی سایتش ثبت نام کنی الان برای اردیبهشت وقت میده! هر روزی هم بری قشنگ سه چهار ساعت معطلی داره.