2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی واقعا بنظرت از تاثیر این سوره بود؟ چجوری خوندی چیکارکردی؟

اره خدایی چهارده روز خوندم هر روز ی بار.

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

مثلا تاثیرش چجوری بود ؟ ببخشید کنجکاو شدم چون میخوام ببینم چجوری تاثیرداره

مثلا همسرم شروع شد فروش محصولش در صورتی ک تا اون روز خبری نبود .

بعد یکسال یکی زنگ زد گفت من بهت بدهکارم شماره کارت بدع بریزم .

و..

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

مثلا همسرم شروع شد فروش محصولش در صورتی ک تا اون روز خبری نبود . بعد یکسال یکی زنگ زد گفت من بهت بد ...

وااو الحدالله شکر انشالا هی ازین خبرای خوب بیشتر بزندگیتون بیاد

یا الله و یا محمد یا علی و یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتدرکنی

خیلی خیلی مجربه با نیت قلبی بگید تجربه شده اس

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
یا الله و یا محمد یا علی و یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتدرکنی خیلی خیلی مجربه با نیت قلبی بگی ...

اینو یمدتی قبلا انجام میدادم ولی منظم انجام ندادم فعلا دوتا ختم سوره واقعه برداشتم بنظرم داره اثرشو کمی کمی نشون میده

یا الله و یا محمد یا علی و یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتدرکنی خیلی خیلی مجربه با نیت قلبی بگی ...

اما درسته مجربه یادمه براچیز دیگه کمی میخوندم اثرداره برا مشکلات مالی شنیدم سوره واقعه اثرش قوی تره اگه درست گفته باشم فک کنم هرسوره ای نسبت به یه چیز خاصی انرژیش قویتره مثلا سوره طه برای ازدواج فک کنم