2777
2789
عنوان

دوستای گلم چیکار کنم تاپیکم پر بازدید بشه واقعا نیاز دارم همه ببینن

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 33 پست

خیلی خوشگلن مرحبا

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم

هر روز این عکسا رو بذار خیلی موثره 

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنویس کارهای هنریم به همراه عکس 

خیلیا بازدید میکنن بدونن عکس هست

گلم برای فروشتم ی نور خوب ترجیحا نور افتاب با یه بک گراند خوب نیازی به بک گراند  فوق لوکس نیس مثلا تو ی پارچه ساتن ساده رو مدل دار بزار رو میز نور افتاب بیفته روشون عکس بگیر بعد تنوع کاراتو ببر بالا از همشون عکس خوب بگیر بزار تو پیج اینستات

من واقعا از زیورالاتت خوشم اومد یکی لایکم کنه تاپیک رو گم نکنم ولی به کانالت همش سر میزنم پستاتو اونجا بزار

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
پیچ اینستا؟

ندارم گلم

اثلا بیاید کانال من🤣bahargallery6482@...عزیزان آدرس کانال تلگرامم هست بیاید یه سر بزنید دیوارکوب😍زیورالات با عکس دلخواه شما😍...لباس نینی 😍اویز اتاق کودک😍اویز اتاق خوب 😍بفرمایید😘😘😘
ایناچندن؟؟

کدوما؟

اثلا بیاید کانال من🤣bahargallery6482@...عزیزان آدرس کانال تلگرامم هست بیاید یه سر بزنید دیوارکوب😍زیورالات با عکس دلخواه شما😍...لباس نینی 😍اویز اتاق کودک😍اویز اتاق خوب 😍بفرمایید😘😘😘
این ستها چند هستن عزیزم

ست گلدوزی؟؟

عزیزم کارهاتون خیلی قشنگه ولی خودتون در مورد پاسخ دادن و فعال نگهداشتن تاپیکتون کم کارید  خوب ...

آخه دیدم کسی نمیاد رفتم دخترمو بردم دستشویی🤭