کارهای هنری زیادی انجام میدم به ترتیب براتون میزارم عزیزان..فروش دارم با قیمتای مناسب...اگر میشه کامنت بزارید که تاپیکم بره تو پر بازدید ها دلمو شاد کنید😘😘😘
اثلا بیاید کانال من🤣bahargallery6482@...عزیزان آدرس کانال تلگرامم هست بیاید یه سر بزنید دیوارکوب😍زیورالات با عکس دلخواه شما😍...لباس نینی 😍اویز اتاق کودک😍اویز اتاق خوب 😍بفرمایید😘😘😘
خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم
خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم
گلم برای فروشتم ی نور خوب ترجیحا نور افتاب با یه بک گراند خوب نیازی به بک گراند فوق لوکس نیس مثلا تو ی پارچه ساتن ساده رو مدل دار بزار رو میز نور افتاب بیفته روشون عکس بگیر بعد تنوع کاراتو ببر بالا از همشون عکس خوب بگیر بزار تو پیج اینستات
من واقعا از زیورالاتت خوشم اومد یکی لایکم کنه تاپیک رو گم نکنم ولی به کانالت همش سر میزنم پستاتو اونجا بزار
الان که این امضام رو مینویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و بهشدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که میدونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر میکنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمیشم و میدونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆