2777
2789
عنوان

دانشجو معلم ها میشه بیاین

464 بازدید | 22 پست

دوستان من وردی ۱۴۰۰ فرهنگیانم دبیری قبول شدم میخواستم بدونم حقوقی که به دانشجو معلم ها چقدره با کسریات و فرقی هست بین دبیرا یا معلم ابتدایی؟

خب رسیدم ب ۹۹/۹/۹ تنها کار خاصی ک میتونستم بکنم تو این تاریخ خاص ساخت اکانت رند بود تو اخرین تاریخ رند قرررررررن😎😂

بچه ها واس فرهنگیان تجربی دبیری شیمی یا زیست چ رتبه ای میخواد

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع دانشجویی رو نمیدونم ولی در کل وقتی وارد کار شدی حقوق دبیری یه نمه بیشتره

ابتدتیی ی نمه بیشتره چون سختی کار دارن 

دانسجویی برابر

برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤
موقع دانشجویی رو نمیدونم ولی در کل وقتی وارد کار شدی حقوق دبیری یه نمه بیشتره

مرسی❤

خب رسیدم ب ۹۹/۹/۹ تنها کار خاصی ک میتونستم بکنم تو این تاریخ خاص ساخت اکانت رند بود تو اخرین تاریخ رند قرررررررن😎😂
ابتدتیی ی نمه بیشتره چون سختی کار دارن  دانسجویی برابر

حدودشو نمی دونی

اسی میگفتن ۲۴۰۰ اینا

من ی همچین نرخی یادمه

شما نمیدونی چ رتبه ای میخاد؟

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
بچه ها واس فرهنگیان تجربی دبیری شیمی یا زیست چ رتبه ای میخواد

سایت کانون قبولیا رو چک کن براساس منطقه دستت میاد

سایت کانون قبولیا رو چک کن براساس منطقه دستت میاد

باشه عزیزم مرسی

راضی هستین از فرهنگیان؟؟؟ من میخام امسال کنکور بدم.. نمیدونم تجربی بخونم یا انسانی برای فرهنگیان. ...

تازه اول راهه فعلا راضیم از درسا و استادا

ببین تو کدوم تسلط بیشتره حتما با ی مشاور حرف بزن

اسی میگفتن ۲۴۰۰ اینا من ی همچین نرخی یادمه شما نمیدونی چ رتبه ای میخاد؟

مرسی که گفتی

بستگی به منطقه داره منطقه ۳ دیدم با ۱۵ هزار قبول شدن

مرسی که گفتی بستگی به منطقه داره منطقه ۳ دیدم با ۱۵ هزار قبول شدن

منم منطقه ۳ام

۱۵هزار کشوری یا منطقه؟

منم منطقه ۳ام ۱۵هزار کشوری یا منطقه؟

منطقه ۳ 

یکی از همکلاسیام تعریف میکرد فامیلشون برای نقاط محرومه با همین رتبه پزشکی اورده