2777
2789
عنوان

خانومایی که به سرعت باردار میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 41 پست

من بعد چندین سال جلوگیری ماه اول اقدام  باردار شدم 

قطعا اول خواست خدا بوده ک اگ برای بقیه آرزوهام کلی انتظار کشیدم واس بچه انتظار نکشم 

پریودم ب شدت منظم هر28روز سر صبح پریود میشم 

میل جنسیم بالاست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی مثلا همیشه سوم هرماه پریود میشی؟یا ممکنه تاریخش فرق کنه

عزیزم هر ماه ۴ روز مندازم عقب

مثلا ماه قبل ۲۸ ام شدم

دقیقا همین ماه ۲۴ ام دقیقا حتی ساعتشم حس میکنم

از اولین روز پریودم تا الان که ۱۵ سالی میشه مرتب

بجز مواقع زایمان

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

من اوایل ازدواجم چاق بودم و پریودم نامنظم بود و چون قصد بارداری نداشتم دکتر هم نرفتم. خودمو لاغر کردم 17 کیلو وزن کم کردم و پریودم منظم شد و سریع حامله شدم. اگه وزنتون زیاده کم کنین چون تنبلی میاره . و این وزن رو با ورزش زیاد کم کنین که رحمتون قوی بشه. 

والا من زود باردار میشم ولی مشخصاتمو نمیدونم

مشخصات کسایی که دیر باردار میشنو بهتر میدونم😁

خب من تقریبا منظم پریود میشم

دوران پریودم خیلی کمه از سه روز تا پنج روز

خونریزیم خیلی کمه در حد اینکه روز سوم دیگه نوار بهداشتی نمیزارم

نه گرمم نه سرد متعادلم

بدنم خیلیییییی کم مو داره

بدنمم قوی نیست فعالیتم زیاده ولی کلا ادم بی جونیم 

ولی خب تو کار کردن سریعم ولی  زودم میوفتمو خسته میشم

عزیزم هر ماه ۴ روز مندازم عقب مثلا ماه قبل ۲۸ ام شدم دقیقا همین ماه ۲۴ ام دقیقا حتی ساعتشم حس میکن ...

عزیزم میل جنسی تاثیر داره؟ یا اینکه معذرت میخوام موقع دخول همسرتون گفته گرمه یا سرده؟

منظورم اینکه آقا کلا سالم باشه

بازم ممکنه تو خیلی گرم باشی و سیکلاتم منظم با‌شه ولی باز باردار نشی. در اون رابطه لقاح به درستی انجام نشده حالا یا تو تخمک گذاری نبوده یا هر دلیل دیگه. خیلیا طبعشون سرده و تنبلی هم دارن و سریع باردار میشن. خواست خداست حقیقتا. 

عزیزم هر ماه ۴ روز مندازم عقب مثلا ماه قبل ۲۸ ام شدم دقیقا همین ماه ۲۴ ام دقیقا حتی ساعتشم حس میکن ...

گلم به موی بدنم ربط داره؟بدنتون کم مو هس یا پر مو اخه میگن اونایی ک مو زیاد دارن دیر حاملع میشن

عزیزم میل جنسی تاثیر داره؟ یا اینکه معذرت میخوام موقع دخول همسرتون گفته گرمه یا سرده؟

عزیزم بنظر من اولین عامل رسیدن به ارگاسمه

حالا نظر من اینه ..نظر بقیه هم محترمه

همسرم تو بچه اول میدونست من بخاطر استرس به ارگاسم نمیرسم

بهم یاد داد و چندتامثال زد

ببخشید بی ادبی نباشه ولی گفت تا گاو ماده هیجان زده نشه بچه دار نمیشه و این حرفها.منم با همون ماه باردار شدم چون سعی کردم گرم باشم .منم با تمام وجودم مدونم رسیدن به ارگاسم و تحرکات واژن زن چقدر تاثیر گذاره تو بارداری

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

گلم به موی بدنم ربط داره؟بدنتون کم مو هس یا پر مو اخه میگن اونایی ک مو زیاد دارن دیر حاملع میشن

گلم من خیلی پر مو هستم

واقعا زود باردار میشم

ببخشید ۳ تا سقط کردم و ۳ تا بچه دارم