2777
2789
عنوان

پسرا علاقه یه دختر به خودشون رو زود میفهمن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2728 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من یه زمانی یکی از پسرای فامیلو دوست داشتم بعد تو مهمونیا میرفتم روبه روش میشستم زل میزدم بهش 😂 ...

طناااااااب بوده😂😂😂😂

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
خب با سانسور بگو تا اینجا که انقدر خندیدم کلیم مهمون نشسته تو خونه همشون بهم شک کردن بگو کامل کن شکش ...

با دوستم تو تاکسی کنار هم و یه خانم کنار من نشسته بود،،،در مورد مملکت و مملکت داری اون خانم با ما حرف میزد،،خانمه که پیاده شد دوستمم پرید پایین گفت کرایه منو حساب کن شب میبینمت،،،کرایه رو دادم 😔😔😔،شب دوستم اومد گفتم کجا رفتی،گفت دنبال خانمه،گفتم چرا؟گفت اونکاره بود،گفتم از کجا فهمیدی گفت بابا زار میزد،،،ولی با اینکه خانمه کنار من بود ولی بخدا من سرسوزنی نه متوجه شدم نه هم ب مخیلم خطور میکرد که این خانم اینکاره باشه،،حالا چیش زار میزد خدا داند

لایک نکنید ممنونم🌹🌹🌹
با دوستم تو تاکسی کنار هم و یه خانم کنار من نشسته بود،،،در مورد مملکت و مملکت داری اون خانم با ما حر ...

😂😂😂😂😂 اشکال نداره خودت کار درستی می‌کنی هرچی از این مسائل دورتر باشی راحت تری حالا افتخار نداره که دوستت اینجوری میگه 

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
😂😂😂😂😂 اشکال نداره خودت کار درستی می‌کنی هرچی از این مسائل دورتر باشی راحت تری حالا افتخار نداره ...

آره افتخار نداره،،،آخه ترمینال مسافربری منتظر اتوبوس بودم،دوتا پسر صندلی روبرویم نشسته بودم،صدام زدن داداش یه لحظه بیا،رفتم پیششون،گفت داداش تعطیلی یا خودتو به نفهمی زدی؟گفتم چطور؟گفت دختره خودشو کشت که بهش شماره بدی،،،ولی بخدا من هیچ رفتار غیر عادی از دختری که کنارم نشسته بود ندیدم،،،،رو این حساب احتمال ضایع مغزی رو میدم واس خودم

لایک نکنید ممنونم🌹🌹🌹
آره افتخار نداره،،،آخه ترمینال مسافربری منتظر اتوبوس بودم،دوتا پسر صندلی روبرویم نشسته بودم،صدام زدن ...

نه اینو نگو 😂😂😂😂 یه خورده مثبتی