2777
2789

یه مدت قبل یه خواستگار داشتم که داشت به ازدواج می رسید.پسره باب دل من بود ولی مامانم شخصیتشو رفتارش با خونوادشو نمیپسندید.ولی دور من می چرخید و مدام سعی میکرد دلمو به دست بیاره.خیلیارو رد میکردم اما این اولین کسی بود که خواستمش تحصیلاتش ظاهرش به من میومد.سطح خانوادگی بخصوص  مامانش به ما نمیخورد ولی مهم خودش بود برام.خودشم با مامانش خوب نبود و مامانم میگف خوب نیس که با مامانش رابطش خوب نباشه.من میگفتم شاید مامانش خوب نیست.خودش تقصیری نداره لابد.خلاصه اولین کسی بود ک انتخابش کرده بودم.همش ازم تعریف میکرد خیلی دنبالم لود زنگ میزد بیرون رفتیم دیدم یکم به سروصدای مردم و این چیزا گیر میده خوشم نیومد ولی با من مثل یه ملکه رفتار میکرد هنوز اون همه هیجان و خوشحالیش یادمه.من خوشحال بودم اون صدبرابر خوشحالتر.ولی حس میکردم استرس داره شب کلی ازم پرسید که من چجوری ام ؟خوبم بنظرت؟موزیک می فرستاد و کلی حس خوب بهم میداد.مامانش عجله داشت واسه عقد خودش میگف دو سه ماه طول بکشه ولی جالب اینجاس که از خواستن من کاملا مطمئن بود.حتی بخاطر من میخواست کاری کنه ک شاید هیچ پسری این کارو انجام نده.ولی من گفتم نمیخواد.خیلی باهاش محترمانه بالغانه و مهربون بودم سعی میکردم درکش کنم اونم باهام عالی بود.عقایدمون به روز و شبیه هم لود علاقه هامون شبیه بود.ولی مامانم ناراضی بود و بخاطر من کوتاه اومد.در کمال ناباوری وقتی همه چی به نظر من بستگی داشت و اون به شدت خوشحال و مطمئن فردا از طرف اون به هم خورد من بهت زده شدم ولی خب مطمئن بودم خودم و خونوادم و احتراممون هیچ مشکلی نداره و بارها خودش و خونوادش نگرانیشونو درمورد اینکه قبول کنیم یا نه ابراز کرده بودن ولی من مطمئنش کردم میخوامش.حالا چند ماه گذشته ولی من با وجود اینکه خواستگار میاد و میره هیچکس جز اون به دل من نمیشینه دقیقا همون بود ک میخواستم منم مثل خودش راضی بودم.چند وقت بعد یه اشنا گف سه ساله با یه زنس که اون شبم جلو خونشون کتکش زده فکر کنم همون شب بود که روز بعدش اون جور گف تو خیلی محترمی ولی نمیتونه ادامه پیدا کنه.حالا من نمیدونم چجوریه که مثلا عاشق بوده که اگه بوده چرا اونقد تلاش داشت منو بدست بیاره و مدام تماس و ...سنشم کم نبود ک بگی بچس.یا طرف افتاده گردنش و زمان میخرید از من که از سرش بازش کنه و ما متوجه نشیمبعد تموم شدنم مامانش زنگ زد گریه میکرد که من مثل دختر سما عروس از کجا پیدا کنم و...پسرم ناراحته مباد میره تو اتاق درو می بنده هیچی نمیگه .دیروزاز اونجا به بعد شاید ده تا خواستگار اومده ولی دیروز که برام خواستگار اومد اصلا نپسندیدم بنده خدارو از دیشب افسردگی گرفتمشاید ۳۰ ساعته مدام گریم میگیره.یعنی اولش که به هم خورد مثل امروز عذاب نکشیدم بعد چند ماه.با وجود اینکه موقعیت خوبی دارم از همه نظر ولی سخت گیر نیستم ولی دوست دارم طرف به دلم بشینه اندازه اون.و بهم بیاد.حس میکنم دیگه کسی رو قد اون نمیخوام و هیچکی نیس که مثل اون بهم بیاد.تصمیم گرفتم بهش پی ام بدم اونم شمارمو نمیدونم چرا پاک نکرده.ولی دو دلم و غرورم اجازه نمیده نمیدونم واکنشش چیه .نمیدونم بازیچه بودم یا واقعا حسمون واقعی بود.ولی من هیچوقت پیش نیومده کسی بهم بگه نه اونم این که ثابت کرد چقدر مطمئنه.نمیدونم چیکار کن حالم بهتر بشه فراموشی ممکن نیست بد به دلم نشست گاهی میگم اونم به من فکر میکنه یا پروفایلمو چک میکنه ؟قضیه اش چی بود؟چجوری تونست اون همه شادی رو نادیده بگیره اونم عذاب کشید ؟هزارتا سوال دیگه.خیلی تنهام کمکم کنید نمیخوام خونوادم متوجه شن من هنوز فکرم درگیره اونه 

ب نظرم اونو فراموش کن و با ی خاستگار جدید ازدواج کن 

ب نظرم پسره نرمال نبوده

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم اونو فراموش کن و با ی خاستگار جدید ازدواج کن  ب نظرم پسره نرمال نبوده

دقیقا میگم که نتونستم هنوز.ینی چی نرمال از چ نظر

شغل و تحصیلات خوبی داشت همه ازش تعریف میکردن تو تحقیقات باکلاس بود خودش.نمیدونم

همیشه اولین نفر که وارد زندگی آدم میشه خیلی خاص و متفاوته

حتی اگر چیز خاصی نباشه 

چون اولینه خاصه

منظورم اینه اینو بدون این مسئله طبیعیه که هنوز درگیرشی

بخاطر عشق و خوبی اون شاید نباشه

کاش بتونی با یه مشاور حرف بزنی

ما کارشناس نیستیم و از چندتا جمله شما نمیشه نظر بدیم

اما حقیقتش من با این حرفایی که زدی حس خوبی بهش ندارم

🌷
دقیقا میگم که نتونستم هنوز.ینی چی نرمال از چ نظر شغل و تحصیلات خوبی داشت همه ازش تعریف میکردن تو تح ...

منظورم اینه ی مشکلی داشته یا کسی تو زندگیش بوده یا ی چیز دیگ عمرتو نذار پاش بعدا پشیمون میشی

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا
پیام نده.دلش جای دیگه بوده دلیلی نداره خودتو کوچیک کنی فکرکن مرده .یکسال عزاداری کن و خواستگاری رو ...

اخه نمیدونید ندیدید اون همه خوشحالیشو نمیتونم وصف کن چقد منو میخواست چجوری ممکنه دلش جای دیگه باشه و با من انقد شاد باشه.اگرم بوده همون خانمه بوده که کتکش زده کسی رو کتک بزنی بخاطر اینکه جلو ازدواجتو بگیره ینی عاشقشی؟؟

نامزد نبودیم دوره آشنایی بود که خب مطمئن بودیم همو میخوایم 

معلومه اون کاملا هم خواهان نبوده. حرفهای عاشقانه اش را هم خیلی جدی نگیر. به هر حال اون رفته و شما هم اصلا عقلانی نیست که بخوای پیگیری کنی. بنابراین به صلاحته که فراموش کنی.