گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔 خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍
سلام گلم.تازه داری میشی مثل ماها خب.ولی عزیزم من تو این مدت یه چیزو فهمیدم این سایت شلوغه ولی در روزهای خاص و مخصوصا ساعت های خاص.توی ساعات شلوغی هر تایپکی بزنی ملت همیشه در صحنه میریزن و جواب میدن.حتی الکی ترین تایپک هارو.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حالا پست قبلیت چی بوده خواهر عزیزم!عکس چی گذاشتی!من کارم فتوشاپ و ادیت عکس هستش برم نظر تخصصی بزارم درباره عکس های تایپک قبلیت که گفتی!عکس چی بود و اسم تایپک!