2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کنکور زبان دادین ؟ واسه قبول شدن توی کنکور زبان چی از همه مهمتره ؟ 

چه خوب . اره دیگه باید کنکور اختصاصی زبان بدی برای این رشته ها . تمرکز درس خوندنتو بذار روی عمومیا خصوصا ادبیات و  بعدش تعلیمات دینی بعدش عربی . دفترچه عمومی یه بخش زبان عمومی هم داره که خیلی سبک و در حد کتابه . ولی دفترچه اختصاصیش کلا زبانه در سطح یه مقدار بالاتر از کتاب درسی . در حد کلاسای زبانه مدل سوالا هم همونجوره گرامر جدا معنی کلمه جدا . من چون کلاس زبانم تقریبا تموم بود راحت زدم ولی شما اگر سطح زبانت در حد عادیه حتما یه کتاب تست خوب بگیر که دانش زبانتو تقویت کنی چون توی دانشگاه سطحت یکم از زبان دبیرستان باید بیشتر باشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مرسی بابت راهنماییت .. بعد ببخشید من عربیم  زیاد اوکی نیس . مهمه ؟

بالاخره عمومیا روی رتبه ات اثر میذارن . روش کار کنی بهتره

میتونی کتاب تست بهم معرفی کنی ؟

عزیزم من خیلی سال پیش کنکور دادم اون موقعا گاج رو بورس بود ولی تاپیک بزن بپرس از بچه های الان بهتر به نتیجه میرسی