2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بعله امکان داره که با درد باشه چون تعقیراتی داره داخل رحمت انجام میشه خیلی کمه و من وقتی تو سرویس با دستمال پاک کردم فهمیدمش البته اول فک کزدم دارم پری میشم بعد از دادم دیدم باردارم 

لطفا برای سالم دنیا اومدن نینیم صلوات بفرستید 😘😘
من خیلی خواب الود شدم اقدام نداشتم ولی میترسم باردارباشم همش خوابم میا 😐

علائم دیگه نداری؟

من چند روز به شدت کمرم و سینه هام درد میکرد

تکرر ادرار داشتم و مثل شما خواب آلود شدم

منی که تو سال یبارم عصرا نمیخوابیدم الان روزی حداقل باید نیم ساعت بخوابم تا سرحال باشم

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
علائم دیگه نداری؟ من چند روز به شدت کمرم و سینه هام درد میکرد تکرر ادرار داشتم و مثل شما خواب آلود ...

نه علامت دیگه ای ندارم مثلا تا ۱۲ ظهر خوابم باز پنج بعدظهر خوابم میا😐کلا من اینقدر بدخوابم ک نگو الان تو هر حالتی باشم خوابم میره 😮😮پریودمم ده روز دیگست 

چون اینجوری نشدم تا حالا عجیبه واسم میگم نکنه باردارم یا ویتامینی چیزی کم شده تو بدنم آخه خوراکمم خیلی خوبه اشتهام وحشتناک زیاد شده فقط سیرایی ندارم😂

الان فقط زیر شکمم مثل ی حالتی هست اول پری ی حسی داری زیر دلت ی جوریه اونجوری هستم 

نه علامت دیگه ای ندارم مثلا تا ۱۲ ظهر خوابم باز پنج بعدظهر خوابم میا😐کلا من اینقدر بدخوابم ک نگو ال ...

حالت هات شبیه بارداراست 😁یه هفته دیگه بی بی بزن خیالت راحت شه

منم اشتهام زیاد شده😂

تو اقدام بودی؟

حالت هات شبیه بارداراست 😁یه هفته دیگه بی بی بزن خیالت راحت شه منم اشتهام زیاد شده😂 تو اقدام بودی ...

نگوووو😱😨😨😨😨شوهرم ی بارشو شک کرد ولی گفت مطمئنم چیزی نشده 

نگران شدم 😰منمممم اخه اینکه ده روز زودتر اینطوری شدم عجیبه 

انشاالله ک‌ کم خونی یا کمبود ویتامین باشه😂😂

نگوووو😱😨😨😨😨شوهرم ی بارشو شک کرد ولی گفت مطمئنم چیزی نشده  نگران شدم 😰منمممم اخه اینکه ده ...

انشاالله عزیزم🤭