2777
2789
عنوان

خونریزی قهوه ای

173 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من تصمیم گرفتم بچه دار بشم چند ماهه پیش رفتم دکتر و متوجه شدم پلی کیستیک خفیف هستم متفورمین و فولیک اسید بهم داد که دو ماهه اقدام کردم ماه پیش پریود شدم و این ماه ۲۵ ام باید پریود بشم اما الان ۲ روزه خونریزی قهوه ای خفیف دارم نمیشه بهش لکه بینی گفت خونریزی هم نیست به نظرتون علتش چیه ؟

تصمیم گرفتم مامان بشم انرژی مثبت بدید زودتر اتفاق بیوفته😇

به احتمال زیاد لانه گزینیه😍

نگران نباش اگه بعدش پریود شدی بازم خوبه یعنی رحمت داره آماده میشه برای نی نی

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
به احتمال زیاد لانه گزینیه😍  نگران نباش اگه بعدش پریود شدی بازم خوبه یعنی رحمت داره آماده میش ...

واقعگرایانه خدا کنه نمیدونید اسم پلی کیستیک اومد چقدر نگران شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعگرایانه خدا کنه نمیدونید اسم پلی کیستیک اومد چقدر نگران شدم

نه اصلا نگران نباش یا لانه گزینیه یا رحمت تغیر شکل میده که یعنی بزودی مامان میشی

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
نورین جون ممکنه لک لانه گزینی بیشتر از لکه باشه ؟

فکر کنم در حد خونریزی قهوه‌ای یا اکسید شده ممکنه انشالله که خیره😍

نه اصلا نگران نباش یا لانه گزینیه یا رحمت تغیر شکل میده که یعنی بزودی مامان میشی

برام دعا کن گلم آن شالله نفست خیر باشه عشقم ممنون