2777
2789

تو رو خدا شما جای ما بودین چکار میکردین؟ 😑😩😭😓😞😣😖

شیش ساله روانیمون کردن 

محله رو گذاشتن رو سرشون 

هر چی هم محترمانه تذکر میدیم فایده نداره 

بدتر میکنن 

آخرین بار، زنه حمله کرد سمتم 

البته اولین بار بود میرفتم در خونه شون و خیلی محترمانه به مرده گفتم لطفا بچه ها رو آروم کنید 

جیییییغ میزننا 

جیغ‌های بنفششششش

گریه می‌کنند 

میدون 

از صبح تا شب 

بخدا ما هم بچه داشتیم 

بعد اینا صبح تا بعد از ظهر پرستار دارن ساکتن

مامان و باباهه که میرسن خونه اینا وحشی میشن 

ماهم از این همسایه ها داریم خدا ازشون نگذره یذره شعور ندارن😑

صاحب خونه هستن؟

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

بچه‌هایی که موقع نظارت دیگری رفتار مناسب‌تری دارن و پیش پدرومادر این رفتارا رو می‌کنن معمولاً خیلی تو خونه و پیش والدینشون تحت فشارن. از نوع برخوردشون با شمام مشخصه که پدرومادر سالمی ندارن.

اگر همه همسایه‌ها از سروصداشون عاصین می‌تونین استشهاد محلی جمع کنین. ولی خودتون اقدام نکنین و الانم اقدام نکنین. چون طرف ممکنه بفهمه شمایین و شر درست کنه. بذارین چند ماه بگذره و بعد نامه تنظیم کنین و بذارین کسی که تو همسایگیتون آشنا نیست مثل یه وکیلی کسی اگر آشنا دارین، بره استشهاد جمع کنه. ولی کسی باشه که هم نشناسن همسایه‌ها و هم دستش به خیر باشه و هزینه‌ای ازتون نخواد که بعد براتون دردسر شه ولی با این اسم بره که وکیله.

مطمئناً تو همون پروسه امضا جمع‌کردن طرف از باقی همسایه‌ها می‌شنوه که این‌طوری شده. یا وحشی‌تر می‌شه و بیشتر شلوغ می‌کنه یا می‌ترسن و آروم می‌شن. اگر وحشی‌تر شد می‌تونین مدرکم جمع کنین که بعد ببرین شکایت کنین. اگرم آروم شدن که کارتون راحت‌تره.

ولی این کار واقعیت سختیش خیلی زیاده.

ما همسایه بد داشتیم و چون جفتمونم صاحب‌خونه بودیم سالها اذیت شدیم کنار اونا. ولی آخر سرم به سختی کاراش نمی‌ارزید و کاری نکردیم. یعنی یه فکرای زشتی برای انتقام ازشون به ذهنم می‌رسید که نگو.

چون اینو به پلیسم گزارش بدی هیچ کاری نمی‌کنه. تنها چیزی که به ذهنم می‌رسه همینه که شدیداً دردسرش زیاده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم از این همسایه ها داریم خدا ازشون نگذره یذره شعور ندارن😑 صاحب خونه هستن؟

بله 

یعنی قش میتونن بچه ها رو کنترل بکنن ها 

ولی خودخواهی و بیشعوری نمیذاره 

یکذره درک ندارن

بخدا همین حالا قلبمو و دست چپم درد میکنه بس‌که حرص خوردم 

بچه‌هایی که موقع نظارت دیگری رفتار مناسب‌تری دارن و پیش پدرومادر این رفتارا رو می‌کنن معمولاً خیلی ت ...

وای پس شما هم درد کشیده این 

من ده بار، ده روز وقت گذاشتم رفتم کلانتری، دادگاه، شهرداری، شورای حل اختلاف پیش وکیل 

يه بارم شکایت کردم اما احضاریه اومده در خونه اینا به دروغ گفتن ما همچین کسی رو اینجا نداریم 

البته میگن آخرش فوقش جریمه میکنن 

نمیدونم چرا قانونی برای سر و صدا نیست 

خیلی مسخره است 

استدلالشون اینه که چون نصفه شب نیست سر و صدا مجازه 

حالا بمبم بزنن مشکلی نیست یعنی 

یعنی بعضی موقع ها میگن یکی یکی رو کشت من میگفتم وای چه جنایتکار بوده 

ولی حالا خودم واقعا تو تصوراتم روزی صد بار زن و شوهر رو به رگبار میبندم 😩

دلم میخواد نصفه شب با چکش ضربه بزنم به دیوار مشترکمون بفهمن یعنی چی اما شوهرم نمیذاره، 😓

همسایه بالايي شون که میگه من اگه سکته کردم مردم بدونین تقصیر این‌است 

همسایه  بد ندیدی ما همسایه بالاییمون یه خانمه با دو تا بچه بیچارمون کردن هر چی هم تذکر دادیم فایده نداره  دوستاشو میاره تا ۳ نصف شب  بلند بلند میخندن بعد ساعت ۴ صبح یه ماشین میاد با صدای وحشتناک مهموناش از پله ها میرن پایین پسر و دخترش تا نصف شب دم در حیاطن  و بازی میکنن

همسایه  بد ندیدی ما همسایه بالاییمون یه خانمه با دو تا بچه بیچارمون کردن هر چی هم تذکر دادیم فا ...

واقعا باید این آدمایی که سر و صدا میکنن تو یه ساختمون با هم باشن 

حالا تازگی هم همسایه طبقه بالا اومدن 

اونا هم یه پسر سه چهار ساله دارن که تمام مدت میدوه 

خودشونم همش دارن مبل و صندلی جابجا میکنن تا 12 شب 

واقعا میفهمم چی میگین 

ما که محاصره شدیم بین یه مشت آدم بی شعور و بی ملاحظه 

تو خیابون بچه که میبینم عصبی میشم دیگه 

بله  یعنی قش میتونن بچه ها رو کنترل بکنن ها  ولی خودخواهی و بیشعوری نمیذاره  ...

خدا بدادتون برسه مال ما مستاجرن امید داریم که میرن راحت میشیم😖

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

دلم برای بچه هاش کبابه همش داره سرشون جیغ میزنه

یمدنه خانومه نبود بچه ها قشنگ آروم بودن ما فکر میکردین نیستن ولی مادرشون که هست همش جیغ و داد و کتک😢

امیدوارم همه ی بچه دارها بتونن  خونه ی ویلایی بگیرن هم خودشون راحتن هم مردم

دلم برای بچه هاش کبابه همش داره سرشون جیغ میزنه یمدنه خانومه نبود بچه ها قشنگ آروم بودن ما فکر میکر ...

آره دقیقا 

ما خودمون موقعی که می‌خواستیم بچه دار بشیم رفتیم چهار تا محله پایین تر خونه ویلایی 

اصلا نمیتونم آدمهای خودخواه و مردم آزار رو درک کنم 

تازه من تو خونه یکم بلند حرف میزنم شوهرم تندی میگه یواش صدامون بیرون نره 

اونوقت یه مشت وحشی همسایمون شدن 

آره دقیقا  ما خودمون موقعی که می‌خواستیم بچه دار بشیم رفتیم چهار تا محله پایین تر خونه ویلایی& ...

عزیزم چقدر شما بافرهنگین😍

ان شاءالله همیشه آدمای خوب سرراهتون قرار بگیرن💛

چاره ای بجز صبوری نداریم☹

چرا بزرگ نمیشن پس!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴