2777
2789
عنوان

بچها بدویید بیایید تست سوزن و نخ ابن سینا برای جنسیت😃

| مشاهده متن کامل بحث + 12409 بازدید | 53 پست
گقتم دیگه توی اینترنت هم هست. سوزن نخ شده رو روی نبض دست چپ نگه می‌داری اگه عمودی رفت و برگشت پسره ...

😑😣😖

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😜

رفتم امتحان کردم سی بار حرکت عمودی داشت ینی ۳۰ تا پسر بعدشم خودم خسته شدم🤣ولی ولیییییی ابجیم ۵ تا پسر داره🤣🤣🤣🤣🤣😂

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
رفتم امتحان کردم سی بار حرکت عمودی داشت ینی ۳۰ تا پسر بعدشم خودم خسته شدم🤣ولی ولیییییی ابجیم ۵ تا پ ...

واای😄😄😜خدا رحمتت کنه😄 واقعا خواهرت ۵تا پسر داره؟؟؟ماشالله چه توانی داره.

حالا مطمئنی درست انجام دادی؟؟؟

تعداد رفت و برگشت رو نباید بشماری که.

اولش دایره می‌چرخه اون مهم نیست.

بعدش عمودی یا افقی چندبار میچرخه، یبار حساب کن.

بعدش دوباره دایره می‌چرخه و بچه بعدی رو میگه.

فر گیس یعنی گیس فر  
واای😄😄😜خدا رحمتت کنه😄 واقعا خواهرت ۵تا پسر داره؟؟؟ماشالله چه توانی داره. حالا مطمئنی درست انجام ...

اولش یه دایره چرخید بعد حرکت رفت وبرگشتی بالا پایین افقی نبود اصلا حرکتش عوض نمیشد باید برا بچه بعدی قطع میکردم دوباره میگرفتم یا همین درسته اگه اونجور که تو میگی حساب کنم میشه ۱۵ تا😂🤣

اولش یه دایره چرخید بعد حرکت رفت وبرگشتی بالا پایین افقی نبود اصلا حرکتش عوض نمیشد باید برا بچه بعدی ...

میدونی اصلا دایره دومی که گفتی بچه بعدی رو میگه اتفاق نیفتاد😕

اولش یه دایره چرخید بعد حرکت رفت وبرگشتی بالا پایین افقی نبود اصلا حرکتش عوض نمیشد باید برا بچه بعدی ...

نه فکرکنم اگه حرکتش تغییر نکنه یعنی بچه دوم نمیاری.

عمودی یعنی در راستای ساعد دستت

فر گیس یعنی گیس فر  
به منم گفته بودن یه پسر یه دختر ...خیلیا اعتقاد دارن عزیزم ولی فعلا ک مادر نشدم ببینم درسته یا نه 4س ...

ایشالله بزودی قسمتت بشه.

حتی شاید دوقلو دختر پسر شد ، خدا رو چه دیدی❤️😃

فعلا حسابی استراحت کن و تفریح کن ، بعدا دوتا بچه باید بزرگ کنی

فر گیس یعنی گیس فر  
باید خیلی صبر کنی. یکم طول می‌کشه

بیخیال من اولیشم نمیخام 😂من ابجی ام ۵ تا پسر داره برادرم یکی اصلا نوه دختر نداریم به همین خاطر شوکه شدم😑

بیخیال من اولیشم نمیخام 😂من ابجی ام ۵ تا پسر داره برادرم یکی اصلا نوه دختر نداریم به همین خاطر شوکه ...

ایشالله تو دختر بیاری.

فکرکنم از بس پسربچه دیدی و بازیگوشی هاشون رو، دیگه از بچه زده شدی.

فر گیس یعنی گیس فر  
ایشالله تو دختر بیاری. فکرکنم از بس پسربچه دیدی و بازیگوشی هاشون رو، دیگه از بچه زده شدی.

نه هیچی نمیخام واقعنی نه دوسش دارم نه خوشبخت میشه با من اجبار که نیست زندگی خودمه اینم انتخابمه اینجوری دنیا هم زیباتر میشه😌

نه هیچی نمیخام واقعنی نه دوسش دارم نه خوشبخت میشه با من اجبار که نیست زندگی خودمه اینم انتخابمه اینج ...

آره حق داری.

کاملا به انتخاب خودته.

🥰❤️❤️

فر گیس یعنی گیس فر