2777
2789

حوصلم سر رفته همش از اینجور تست ها انجام میدم.

الان اینم انجام دادم، روی نبض دست چپ.

اولش انگار برای همه دایره می‌چرخه بعدش اگه عمودی رفت و برگشت یعنی پسر ، افقی رفت یعنی دختر.

و انگار به ترتیب بچه ها انجام میشه.

من یه پسر دارم. و الان دومی رو باردارم

در کمال تعجب اولش دایره چرخید بعدش عمودی(یعنی پسر)بعدش دوباره دایره(فاصله بین بچه ها) و بعدش افقی(یعنی دختر) دو سه بار هم این کارو کردم همین شد.

بنظرتون معتبره؟؟؟؟

تجربه دارید؟؟؟

یعنی الان دختر باردارم؟؟

تا میرم نمازمو بخونم بیایید جواب بدید، دعاتون میکنم❤️

فر گیس یعنی گیس فر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی گربه انسان

یه نفر الکی بهش میگه زنم مریضه بیا معاینش کن.منتها الکی گفته خواسته علم ابن سینا رو بسنجه...میرن خونه طرف مرده به ابن سینا میگه از پشت پرده و با بندی که روی نبض دست زنم میبندم معاینش کن.چون نامحرمی.

مرده بند رو روی مچ یه گربه میذاره....ابن سینا ام بهش میگه این مریض اگه مقداری گوشت بخوره خوب میشه 😊

No mention
نه برای همه جواب میده انگار که در آینده چه بچه هایی دنیا میاره

چجوری انجامش میدن؟ من میخام هیچ وقت نیارم ببینم درست میگه

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
چجوری انجامش میدن؟ من میخام هیچ وقت نیارم ببینم درست میگه

گقتم دیگه

توی اینترنت هم هست.

سوزن نخ شده رو روی نبض دست چپ نگه می‌داری اگه عمودی رفت و برگشت پسره.

شاید ناخواسته بچه آوردی😄

فر گیس یعنی گیس فر