2777
2789
عنوان

دهن بچشو گرفته بودداشت خفه میشد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 72 پست

انشالله دستش بشکنه، من نمی‌دونم اینایی ک اعصاب ندارن، چرا بچه میارن، از کسایی ک ب بچه ها ظلم میکنم متنفررررررررررررررم، من اگر جات بودم یکی تو فرق سر زن همسایه میزدم

طرف میگفت بچه دوساله ام وقتی نمیخوابه گازش میگیرم و میزنمش 

خوب وقتی موقع خواب بچه اس نبردش مهمونی

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از دست اینجور مادرا نمیفهمم خودشون بچه نبودن یعنی بچه اس بچه ،اسمش روشه باید بچگی کنه داد بزنه ...

بچه شیطونه فکرمیکنم پیش فعاله اماخب انقد کتکش میزنه باراول نیست ولی خب من چقدربرم و دخالت کنم میترسم یکوقت بد باهام برخورد کنه 

کاش خدا یکم انسانیت به همه میداد..کاش یه ذره عقل میداد..به کیا؟!

به زن و شوهرایی که قبل از شناخت همدیگه، قبل از درک کردن همدیگه،قبل از رفع کردن مشکلاتشون، قبل از سنجیدن حوصلشون که آیا عصاب یه بچه کوچیکو دارن؟آیا توانایی اینو دارن این بچرو سالم بزرگ کنن؟ آیا باهم دیگه تفاهم دارن که میخوان بچه بیارن؟؟ آیا لیاقت دارن بچرو درست تربیت بدن؟  آیا تواناییشو دارن که جلو بچشون دعوا و جیغ و داد نکنن؟!

اگه ندارین توروخدا نیارین که اون بیچاره هارم بدبخت کنین..

وقتی اون بچه به دنیا میاد یه تیکه گوشته که نه میتونه حرف بزنه نه میتونه دستو پاشو حرکت بده نه میتونه راه بره هییییچ کاری نمیتونه بکنه.این پدرو مادران که اینارو بهشون یاد میدن..نوع حرف زندنشو از شماها یاد میگیره ،حرکتاشو از شما یاد میگیره، همه چیو از شما یاد میگیره ،

بعضیا لیاقتشو دارن و بچرو به دنیا میارن و تو یه محیط اروم و سالم بزرگش میکنن بچم در اخر یه فرد موفق و خوش اخلاق میشه و تو زندگیش اسیبی نمیبینه، انتخاباشو از روی احساسات نمیکنه عاقلانه تصمیم میگیره..

و امان از دست اون مادر و پدرایی که جلو بچه دعوا میکنن و جیغو داد میکنن و همو میزنن و به هم فحش میدن و حتی به بچشونم فحش میدن و میزننش..انتظار دارن فرزندشون چی بشه؟؟ این بچم در اخر یه فرد افسرده و عصبی میشه و کمبود محبت میاره و محبتو تو کوچه و خیابون گدایی میکنه..و همش به فکر این میشه که از دست پدرو مادرش و اون محیط الوده(خونشون)فرار کنه..و در نهایت دست لاشیای خیابون میفته.. بعد که پدر مادر میفهمن که چه بلایی سر بچشون اومده جای اینکه بتونن درستش کنن بدترش میکنن..کتکش میزنن و محدودش میکنن و در اخر به مرگ اون بچه ختم میشه...

اگر لیاقت بچه ندارین توروخدا نیارین و بدبختشون نکنین..  اونایی که هنوز بچه نیاوردین.. اگه لیاقت ندارین نیارین...

بدترین روز زندگیم ۱۴۰۰/۹/۲۱ آذر، یکشنبه.. ساعت ۱۸:۲۹😔 برای خوب شدن مامانم دعا کنید و صلوات بفرستید خواهش میکنم❤😔
زیادمیزنتش ولی من که هردفعه نمیتونم برم جلوخونسون فقط صداشون ومیشنوم انقد بهم میریزه اعصابم

حق داری منم ناراحت شدم الان 😥

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹