2777
2789
عنوان

خانما حالم خیلی بده دلم گرفته باردارم میشه یه لحظه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 35 پست
خونواده ش با دروغ و دغل باعث این روزم هستن...وگرنه من شرط گذاشته بودم یا باید شغل همسرم جدا میشد که ...

عزیزم ، چقد بدجنسن 

ولی شما هم اینقد غمگین نباش و آرامش داشته باش سر روحیه بچت تاثیر میزاره‌واقعا این موردم در نظر بگیر حتما 

خدا بزرگه ایشالله که زود این روزا میگذره و راحت میشی میری خونه خودت بچت بیاد قطعا خونتون گرم تر میشه

نه عزیزم پنج سال تنها زندگی کردم تا الان...اما چون یه تجربه تلخ از بارداری قبلی دارم که بچه فوت شد د ...

اهان ميفهممت 

دوستي كسي نداري شبا بياد تو خونت پيشت بمونه؟ شوهرت خودش نميترسه بخاطر تجربه تلختون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نسو ولي مقصر همش شوهرته  ضمن اينكه ميخوام زنگ نزنن زنگ زدنشون چه فايده داره اخه

خودمم این حرف و قبول دارم...مقصر همسرمه ‌درسته اما با سیاست این دو بارم پیش پسرش زنگ زده که آدم خوبه جلوه بده خودشو!

عزیزم من خونمون سه چهار تا خونه با مامانم اینا فاصله داره ولی استراحت مطلقم و نمیتونم غذا درست کنم و ...

اینم هست،چون گفتی اذیت میکنم گفتم،چون مادر من خواهرم نزدیک شه رفت آمد زیاد میکنن،گاهی میبینم مامانم اذیته

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
اهان ميفهممت  دوستي كسي نداري شبا بياد تو خونت پيشت بمونه؟ شوهرت خودش نميترسه بخاطر تجربه تلخت ...

ترسید که راضی شد هفت ماه خونه زندگیمو بذارم و بیام اینجا! اما زدن زیر قول وقرار و حرفاشون الان این بیشتر آتیشم میزنه!اونجا هیچکس وندارم غریبم

اینم هست،چون گفتی اذیت میکنم گفتم،چون مادر من خواهرم نزدیک شه رفت آمد زیاد میکنن،گاهی میبینم مامانم ...

بله متاسفانه این حس وبهم میدن.اینام حق دارن.من طلبکار نیستم از کسی