2777
2789
عنوان

باورم نمیشه تو۴۱ سالگی دارم مطلقه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 16742 بازدید | 283 پست
عزیزم مشکل از دو طرفه زنو مقصر نگیر به تنهایی تو هر جامعه ای ادم هرز وجود داره مهم اینه ک چ کسی ب سم ...

نه دیگه ببین منطقی فکر کن خب فرض یه مرد هرزه به یه زن درخواست بده ولی اگه زن قبول نکنه خیانتی به وجود نمیاد اگه زن برای خودش ارزش قائل بشه و نره تو بغل مرد غریبه بخوابه زندگی ای به هم نمیخوره اصلا فرض کن مردا اشغال هوس باز کثیفن همشون اگه زن درست رفتار کنه هیچ اتفاقی نمیوفته هفتاد درصد مقصر همجنسامونن 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پولداره حتما؟ اخه چراانقدر دخترا ارزش خودشون رو میارن پایین؟؟جای باباشه

پول نداره پاداش بازنشستگیشم چندروزدیکه میادتوحساب من بابت مهریه خونه نداره ماشبنم ب اسم منه یک سوم حقوقشم میاد بابت مهریه دوماهه توحسابم ی خودشه ودوتاگوشاش 

نه دیگه ببین منطقی فکر کن خب فرض یه مرد هرزه به یه زن درخواست بده ولی اگه زن قبول نکنه خیانتی به وجو ...

عزیزم متوجه هستی هم زنو مرد هرزه داریم یانه؟

تو همه جوامع هرزه هست فک کن یه مرد هرزه بمن پیشنهاد میده من رد میکنم چون اصالتم مهم تره خب میره سراغ بعدی تا نهایت یکی مث خودش پیدا میکنه دیگع

متاسف شدم براتون الآن اوضاعت چطوره عزیزم؟ 

نمی دونم تاوان گناه میدونم

هرچی بود اون چنوسال قبل ازدواج درگیرش بودم

اما شوهرم همچیم شد باهزار امید عروسی گرفت 

خیلی مهمون زیاد نه ولی کلا من ادم حساب کردنش

اون سابقه ده سال زندگی داشت

شانس یچه دارشدنش روامتحان کرد و دید نشد کنتر کشید.کنار

و۶سال هم مجرد بود تابامنِ دختر ازدواج کرد

شوهرم رفته بودونبالش هشت ساعت فاصله شهرناتااونجاست ماشبن خواهرشوهرم ایناروگرفته رفته اوردتش بعدم باا ...

آره دیگه اون ول کن نیست به اصطلاح میگن تا خر هست خر سوارم هست تا شوهرت پشتشه هی بیار و ببرش میکنه اونم پایه خرابکاری میشه اما هرچقدرم هرزه باشه بلاخره چون سنش کمه یه روزی میفهمه که اشتباه کرده البته اون روز دیگه خیلی دیره 

همونه اون لاشخور خوشی زده زیر دلش قلادشو باز کن بره خوب هرزه بازی کنه ببینه اخرش چیه

آفرین لعیا خانم.

پس هنوز قلابت تو دهنشه.محکم بکش او نخ رو.

اگه دلت باهاشه مطمئن باش که هیچکس نمیتونه ازت بگیردش.

ببین چی میخواد.بالاخره این همون مردیه که عاشقش بودی.همه چیزو از دست نداده.کمی منحرف شده.شاید بتونی بازم بیاریش تو جاده اصلی.

واسه ت آرزوی بهترین روزها رو دارم.

این حرفارونزن من ۴۱ سالمه ولی ظاهرم ازدخترای بیست ساله چیزی کم نداره هرمردی ارزوشه زنی مث من دااشته ...

عزیزم زیادیش بودی لقمه گنده تر از دهنش بودی لیاقتت بیشتراز ایناس رودل کرده لقمه اندازه دهنش و در شان و شخصیت خانوادش رفته پیداکرده از حق و حقوقت نگذر 

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
رفتم حراست حکم تخلیه بهش دادن ولی پرونده چی باید واسش درست کنم صیغه نامه الکیشو برده نشون داده

حتی با صیغه براش دردسر میشه، براش سوپیشینه درست می کنن، پدرش در میارن، تو سابقه کاریش درج میشه

😐🤷🏻‍♀️
پول نداره پاداش بازنشستگیشم چندروزدیکه میادتوحساب من بابت مهریه خونه نداره ماشبنم ب اسم منه یک سوم ح ...

واقعا خاک تو سر شوهرتون 

حالا اون دختره چراباید بیاد بااین باشه؟؟؟