2777
2789
عنوان

باورم نمیشه تو۴۱ سالگی دارم مطلقه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 16742 بازدید | 283 پست
دختر بیست ساله چطور شب تا صبح خونه یکی دیگه بوده ننه باباش پیگیرش نشدن کجاس😑 از این بی خانواده های ...

شوهرم رفته بودونبالش هشت ساعت فاصله شهرناتااونجاست ماشبن خواهرشوهرم ایناروگرفته رفته اوردتش بعدم بااتوبوس فرستاده رفته نمیدونم چراارفته احتمالا رفته استراحت کنه برگرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تحویل کلانتریشون دادم دیگه دختره روندیدم شوهرم گفت خودمون صیغه محرمیت خوندیم فرداهم میریم محضر بع ...

چه بد 😔😔 واقعا ناراحت شدم. خدا لعنت کنه تمام زن ها و مردهای خیانت کار رو. آه از دل کسی بلند کردن تاوان داره

بله. توجیه نداره ولی دلیل داره.اما از گناه خائن هم کم نمیشه. زن و شوهرا خودشونو واسه هم تازه نمیکن ...

این حرفارونزن من ۴۱ سالمه ولی ظاهرم ازدخترای بیست ساله چیزی کم نداره هرمردی ارزوشه زنی مث من دااشته باشه توخوشگلی هنرمندی واندام وخونه داری واشپزی و.... اینها زبونزدم توفامیل

من ۳۶هستم سن ۳۲ به هزار دلیل زن این آدم شدم  وسال پیش جدا شدم تو۳۵ سالگی سنی بودم باید انتخا ...

شما به ابجد اعتقاد داری؟

یه محاسبه ابجدی از اینترنت دیدم که میگفت این ازدواج به طلاق ختم میشه و.....یا خوشبخت میشن

میشه براتون محاسبه کنم

من تحویل کلانتریشون دادم دیگه دختره روندیدم شوهرم گفت خودمون صیغه محرمیت خوندیم فرداهم میریم محضر بع ...

کلا خانواده شوهرتم پشت خرابکاریا شوهرتن 

کلا همه رو بزار کنار

اونایی که از زنای خراب حمایت میکردن کجان الان هان الان بیایید جواب به هم خوردن زندگی این بیچاره رو ب ...

عزیزم مشکل از دو طرفه زنو مقصر نگیر به تنهایی تو هر جامعه ای ادم هرز وجود داره مهم اینه ک چ کسی ب سمت اونا کشیده میشه

میکشمتتتتتت . وای خدا مامانش ۲ سال از من بزرگتره . 😂😂😂😂خدا حفظشون کنه ولی من تازه آغون میگم  ...

😅😅😅فدات عزیزدل سیزده عروسی کرده پونزده من دنیااومدم چهارتاییم اخری دوسالس😅😅😅،تاچی؟!نفهمیدم

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤
بله. توجیه نداره ولی دلیل داره.اما از گناه خائن هم کم نمیشه. زن و شوهرا خودشونو واسه هم تازه نمیکن ...

تمام این حرفات وفکرکردی من بلدنبودم؟؟عطرجدیدچای جدید پیشکش من قهوه جدیدم داشتم....

این حرفارونزن من ۴۱ سالمه ولی ظاهرم ازدخترای بیست ساله چیزی کم نداره هرمردی ارزوشه زنی مث من دااشته ...

همونه اون لاشخور خوشی زده زیر دلش قلادشو باز کن بره خوب هرزه بازی کنه ببینه اخرش چیه

این حرفارونزن من ۴۱ سالمه ولی ظاهرم ازدخترای بیست ساله چیزی کم نداره هرمردی ارزوشه زنی مث من دااشته ...

میشه برای شما هم اون ابجدرو حساب کنم؟

میخوام بدونم درسته یانه؟

عزیزم منم تا ۴۰ سالم بشه دخترم ۲۱ سالش میشه . الان ۱۱ سالشه . ۳۰ سالمه

خب نظر شخصی و خانوادگی من اینه ازدواج زود بچه دار شدن زود زنو شکسته میکنه مثلا یه مامان من ۴۰ سالگی ابجیمو دنیا اورد تو عالم خودش خیلی شیرین و دلچسب بود