کی باورش میشد تواین سن نوه ودومادداشته باشم دخترم یکیش ازدواج کرده بکیش درشرف ازدواجه ازاین ب بعد من مبمونم وتنهایی و دختر ده سالم ویه زندگی دونفره مادرودختری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونایی که از زنای خراب حمایت میکردن کجان الان هان الان بیایید جواب به هم خوردن زندگی این بیچاره رو بدید دیگه حتی سه چهار نفرتون تو همین تاپیکید خدا لعنت کنه زن و مرد خراب رو و خدا لعنت کنه کسایی رو که ازشون طرفداری و حمایت میکنن اسی برو مهر و نفقه رو بگیر اگه اموال داره توقیف اموال کن جدا بشو
لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
خب اخه میگه نمیدونم دختره کی بود. آدم مشتاق میشه. 🙄😓 اسی اگه دوست نداری نگو. دوست داری بگو
من تحویل کلانتریشون دادم دیگه دختره روندیدم شوهرم گفت خودمون صیغه محرمیت خوندیم فرداهم میریم محضر بعدمادرشوهرم گفته بوده برن اونحا ی پنج روزی اونحابودن ی شیخ وبردن محرم شدن ودختره روفرستادن رفته محرمیتم واس شکایتای من انجام دادن دختره ن کدملیشو داده ن جیزی خواهرشوهرمم بردتش دکترزنان گواهی بکارت گرفتن براش الکی هم گفتن پدربزرگش زنگ زدیم اومد محرم شدن درصورتی ک پدربزرگی درکارنبوده من نمیدونم دختره کی بود ازکجا بود فعلا دادگاه تشکیل نشده ک بریم
یه جور میگی 41 سال آدم فک میکنه هفتاد سالته خیلیا تو این سن تازه ازدواج میکنن زندگیتو بکن از نو دوباره شروع کن با دخترت عشق و حال کن زندگی قشنگیاشو داره
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است