2777
2789
عنوان

باورم نمیشه تو۴۱ سالگی دارم مطلقه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 16742 بازدید | 283 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله. توجیه نداره ولی دلیل داره.اما از گناه خائن هم کم نمیشه. زن و شوهرا خودشونو واسه هم تازه نمیکن ...

عزیزم یعنی تو چیز جدیدی از همسرت نبینی باید خیانت کنی خب خسته شدی طلاق بده یا خسته شدی خودت لباسای نو وسایل نو بخر براش ازش بخا برات همیشه تمیز مرتب باشه خیانت اصلان اصلان توجیه نداره 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 

اونایی که از زنای خراب حمایت میکردن کجان الان هان الان بیایید جواب به هم خوردن زندگی این بیچاره رو بدید دیگه حتی سه چهار نفرتون تو همین تاپیکید خدا لعنت کنه زن و مرد خراب رو و خدا لعنت کنه کسایی رو که ازشون طرفداری و حمایت میکنن اسی برو مهر و نفقه رو بگیر اگه اموال داره توقیف اموال کن جدا بشو 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
بله. توجیه نداره ولی دلیل داره.اما از گناه خائن هم کم نمیشه. زن و شوهرا خودشونو واسه هم تازه نمیکن ...

اگه دلشون تازگی میخواد طلاق بدن،بعد برن سراغ بعدی،چرا له کردن طرف چرا خیانت

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
خب اخه میگه نمیدونم دختره کی بود. آدم مشتاق میشه. 🙄😓 اسی اگه دوست نداری نگو. دوست داری بگو 

من تحویل کلانتریشون دادم دیگه دختره روندیدم شوهرم گفت خودمون صیغه محرمیت خوندیم فرداهم میریم محضر بعدمادرشوهرم گفته بوده برن اونحا ی پنج روزی اونحابودن ی شیخ وبردن محرم شدن ودختره روفرستادن رفته محرمیتم واس شکایتای من انجام دادن دختره ن کدملیشو داده ن جیزی خواهرشوهرمم بردتش دکترزنان گواهی بکارت گرفتن براش الکی هم گفتن پدربزرگش زنگ زدیم اومد محرم شدن درصورتی ک پدربزرگی درکارنبوده من نمیدونم دختره کی بود ازکجا بود فعلا دادگاه تشکیل نشده ک بریم

درسته نفر سوم خیلی کثیفه 

ولی کثیف تر از نفر سوم اون شخصی هست که نفر سوم رو میاره توی زندگی و خیانت می‌کنه 

تا وقتی نشه از پشت تلفن بزنم توی دهن بعضیا علم پیشرفتی نداشته🙂💔 یه روز یه نفر توی کار یکی فضولی نکرد مُرد...!
دختر بیست ساله چطور شب تا صبح خونه یکی دیگه بوده ننه باباش پیگیرش نشدن کجاس😑 از این بی خانواده های ...

من مجردی کارای کردم که باورم نمیشه

زیاد افسرده بودن تنها بودن کارددستم داد

از اون طرب خواستگارای درپیت

وبا هرار امید وراحت شدن ازمجردی

با مرد ی ازدواج کردم آخرم طلاقم داد

یه جور میگی 41 سال آدم فک می‌کنه هفتاد سالته خیلیا تو این سن تازه ازدواج میکنن زندگیتو بکن از نو دوباره شروع کن با دخترت عشق و حال کن زندگی قشنگیاشو داره 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
خیانت تنها دلیلش تو این زمونه اخلالات شخصی و ضعف شخصیتیه الان اینهمه ادم دارن خیانت میکنن مشکل از طر ...

نه دلیلش بی رگ و ریشه بودنه دلیل ذات کثیف و نجسه ادم هرزهرزگی تو خونشه 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁