کی باورش میشد تواین سن نوه ودومادداشته باشم دخترم یکیش ازدواج کرده بکیش درشرف ازدواجه ازاین ب بعد من مبمونم وتنهایی و دختر ده سالم ویه زندگی دونفره مادرودختری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بره به درک مردک هرزه هیز به خودت برس مهریتو بگیر خونه بگیر همه خاطراتشو فراموش کن هر چی مربوط به اونه پرت بده جز بچه هات بچه هات از خودتن تا میتونی الان کارای ک دوست داری انجام بدع
لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم
ولی فکر میکنی الان طلاق بگیری میتونی به ارامش برسی یا تازه شروع دردسر میشه از کنایه گویی داماد و دختر از این لحاظ میگم
امیدوارم بهترین ها برات به وجود بیاد
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹