2777
2789
عنوان

باورم نمیشه تو۴۱ سالگی دارم مطلقه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 16742 بازدید | 283 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره به درک مردک هرزه هیز به خودت برس مهریتو بگیر خونه بگیر همه خاطراتشو فراموش کن هر چی مربوط به اونه پرت بده جز بچه هات بچه هات از خودتن تا میتونی الان کارای ک دوست داری انجام بدع 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 

این خونه سازمانی چطوریه، که همسرت می تونه توش کثافط کاری بکنه؟ همین جوری هم شما به عنوان منزل دوم ازش استفاده می کنید

اگه مدرک داری، می تونی بری حفاظت محل کارش، براش پرونده درست کنی 

😐🤷🏻‍♀️
بله. توجیه نداره ولی دلیل داره.اما از گناه خائن هم کم نمیشه. زن و شوهرا خودشونو واسه هم تازه نمیکن ...

فکر نکنم با چهارتا لباس و چای و عطر هیجان اولیه ی رابطه زنده بشه. اون آدم هرز باشه دیگه خودتو بکوبی از نو بسازی فایده نداره چون هرزه

دلیل داره.ولی دلیلش قابل توجیه نیست.بنظر من زن و شوهرا کمتر حرف میزنن با هم.کمتر همدیگه رو میشناسن. ...

ولی دلیل نمیشه خیانت کنن.

خیانت دلیلش چشم و دل ناپاکه، وگرنه انقدددد خانومهایی هستن که خیلی به روز و....به قول شما مرتب....ولی همسرشون خیانت میکنه!!

اینجا پس دلیلش ظاهر وتیپ همسرش نیست

ذات آقا مشکل داره، با چیزی به اسم تعهد و وفاداری بیگانه س.

منم ۳۲ سالمه یه دوست ۲۰ ساله دارم که مامانش ۳۶ سالشه😐😐😐😐.البته چهره مامانشو نگاه کنیم انگار بالا ...

من نوزده سالمه مامانم ۳۴😅😅ازنظرقیافه انگارخواهربزرگترمه نه مامانم

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤

خیلی ناراحت شدم برات 

ولی فکر میکنی الان طلاق بگیری میتونی به ارامش برسی یا تازه شروع دردسر میشه از کنایه گویی داماد و دختر از این لحاظ میگم

امیدوارم بهترین ها برات به وجود بیاد 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹