2777
2789
عنوان

باورم نمیشه تو۴۱ سالگی دارم مطلقه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 16742 بازدید | 283 پست
از ماست که بر ماست.. یه مشت زن و دختر هرزه ریختن تو جامعه که فقط زندگی از هم بپاشن...

و یه مشت مرد هرزه که تعهد حالیشون نیست

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا توضیح نمیدی قشنگ؟ از کجا فهمیدی کسی تو خونت بوده؟ خودت و دخترت کجا بودین چرا خونه رو خالی کردین ...

گفتم دیگه خونمون دوتابود یکی شهرستان یکی تهران من یکسال بود هی چتهاشو میدیدم اخرین بازشهرستان بودیم دیدم ولش کردم خسته شدم برگشتم  تهران ماشبنم ب اسم خودمه سوارشدم برگشتم خونه دیگه ن زنگ زدنه پیام داد تااینکه بعددوماه استوریشودیدم

چون ی دختربیست ساله تواتاق خوابم بود باهاش ک شب وباهم گذرونده بودن 

دختر بیست ساله چطور شب تا صبح خونه یکی دیگه بوده ننه باباش پیگیرش نشدن کجاس😑 از این بی خانواده های زندگی خراب کن چقدر زیاد شدن😑

اونوقت من سی سالمه هرجا برم دائم بازجویی میشم توسط مادرم، همیشه خدا استدلالش اینه که نگرانم درکم کن😄😄😄😄

خیانت هیچ هیچ دلیلی نداره،بررسی کنه که توجیه کنه

بله.

توجیه نداره ولی دلیل داره.اما از گناه خائن هم کم نمیشه.

زن و شوهرا خودشونو واسه هم تازه نمیکنن.لباس جدید.تیپ جدید.عطر جدید.حرف جدید.مکان جدید.چای جدید....