کی باورش میشد تواین سن نوه ودومادداشته باشم دخترم یکیش ازدواج کرده بکیش درشرف ازدواجه ازاین ب بعد من مبمونم وتنهایی و دختر ده سالم ویه زندگی دونفره مادرودختری
از ماست که بر ماست.. یه مشت زن و دختر هرزه ریختن تو جامعه که فقط زندگی از هم بپاشن...
و یه مشت مرد هرزه که تعهد حالیشون نیست
در انتظار فردا شب را سحر کن🎵 با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶. سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼 بشکن در قفس را از تن رها شو🎸 درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻. از خود دمی برون آ محو خدا شو🌬️🌨️🌝
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا توضیح نمیدی قشنگ؟ از کجا فهمیدی کسی تو خونت بوده؟ خودت و دخترت کجا بودین چرا خونه رو خالی کردین ...
گفتم دیگه خونمون دوتابود یکی شهرستان یکی تهران من یکسال بود هی چتهاشو میدیدم اخرین بازشهرستان بودیم دیدم ولش کردم خسته شدم برگشتم تهران ماشبنم ب اسم خودمه سوارشدم برگشتم خونه دیگه ن زنگ زدنه پیام داد تااینکه بعددوماه استوریشودیدم