2777
2789
عنوان

باورم نمیشه تو۴۱ سالگی دارم مطلقه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 16742 بازدید | 283 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵ ۲۴ ۱۰

شما کاربر خرم سلطان نیستین؟چندسال پیش توسایت بود ایشون با همین شرایط همون موقع هم من می‌گفتم خیلی صبوره که تواین زندگی مونده 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

عجب مرد خوش اشتهایی 20ساله😨

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
۲۵ ۲۴ ۱۰

نمی تونی ببخشیش؟

خانواده دختره چی میگن؟ مجرده

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

چون ی دختربیست ساله تواتاق خوابم بود باهاش ک شب وباهم گذرونده بودن 

خاک تو سر پدر مادرِ اون دختر ک فاحشه بار آوردن، امثال این دخترو باید ببرن خارج از شهر با مدفوع انسان دفن کنن...

عزیز تاپیک قبلیت دیدم آرایشگری بلدی، مهر و نفقتو بزار اجرا و برو کمیته ی امداد با مدارکی ک داری شرایط مالی ک مشخصه وام اشتغال بگیر و آرایشگاه راه بنداز، حتما نفقه و مهریتو اجرا بزار...

برای عاقبت بخیری و آرامشت دعا میکنم🙏🏼♥

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...

جداشی بهتره تا با یه هرزه زندگی کنی

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝