2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر از تبریزی بگیرین اما به تبریزی دختر ندین!اینو یادتون نره!!!!!!!

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️
خیلی احترام بذارینکفشاشونو جفت کنین اول به بزرگترا چای بگیرین

این دیگه رسم نیستا این همه جاهست خب احترامه

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️
خیلی احترام بذارینکفشاشونو جفت کنین اول به بزرگترا چای بگیرین

😂😂😂

چشم از قلب شکایت کرد گفت،توعاشق میشوی و من اشک میریزم😢قلب گفت تو نگاه میکنی من درد میکشم💔نگاهم میکنی قلبم درون سینه میلرزد🌸نگاهم کن ،نگاهِ تو به درد سینه می ارزد!...🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸:)

دعوا میشه.

تبریزیا خیلی خوبن ولی متعصبن.اینم عادیه همه تعصب زبان و شهرشون رو دارن.

تبریزیا بیشتر.

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
😐😐نسل بی تمدن های نزاد پرست زود قضاوت کن جهان سومی کی منقرض میشه الله اعلم

چه مودب واقعا. قطعا لایق این هستین که مثل خودتون جوابتون رو بدم ولی من لایق اینطور صحبت کردن نیستم

هر طور راحتین

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️