2777
2789
عنوان

سرگرمی با عکس🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 39 پست

یه زن که داره توی یه آتیش میسوزه یه ماهی نشونه اعتفاقات جدیده یه قورباغه یه مار نشونه دشمنی که تو خونت می‌ره و میاد ولی تو بازم بهش بها میدی یه راه طولانی و سخت داری 

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺🥺🥺چقدر طول میکشه؟!

وقتی سوختی وقتی ماهی ومار نشونه گذاشتن پرندت میاد

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
اینم فنجون من عزیزم. و اینکه مجردم

جاده جدید پیش روته یه سگ یار وفادار تو این جاده همرات میاد یه استرس یا ترس از دست دادن چیزی یا شخصی ولی نگران نباش سگ همراهته مواظبته خیلی جاها میبینمش تو رود خونه ای میوفتی ولی مثبته برات 

اینم فنجون من عزیزم. و اینکه مجردم

یه درخت بزرگ و تنومند نشونه خانواده اس ی مرد و یه زن خانواده خوب دوتا بچه احتمالا ازدواج کنی

مررسی عزیزم 

دو تا بچه داری سگ همون مرده اژدهایی داری ولی دوسر حواستو جمع کن 

زمان ازدواج

وقتی جاده شروع شه وقتی اسب بیاد سراغت یه سر اژدها مرگه یه سرش آشنایی جدید و مال سال دیگه