2777
2789
عنوان

خانمای با سلیقه میاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذاشتم ببینید لطفا

عزیزم من 2 سال پیش جهیزیه خریدم دیگه وارد شدم😂

خودم سلطنتی همچی برداشتم رنگ سفید و استخونی و کرم

ولی اگه برگردم عقب مبل راحتی ساده شیک با کوسن براق طرح دار رنگ فیلی یا دودی برمیدارم

فرشم همون رنگی که گذاشتی با یه مدل پرده سفید اومده ساده ولی یکم براقه با کناره قشنگ تره بخری

فرشم 1200 شونه برداری شیک تره

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
نه اصلاااا ترکیب خاکستری تیره و روشن و استفاده از آینه تو خونه تو اینستا ببین شیکه

آینه چند وقت دیگه خز میشه فکنم. اینا واسه از ما بهترونه ک هر سال وسایل خونه شونو عوض میکنن ن ما ک پنج شش سالی یکبار عوض میکنیم

عزیزم من 2 سال پیش جهیزیه خریدم دیگه وارد شدم😂 خودم سلطنتی همچی برداشتم رنگ سفید و استخونی و کرم ...

اره فرش 1200 میخوام. دیدم از پرده ای ک میگین قشنگه. کناره شو چ رنگی بگیرم؟ من میخواستم مبل دسته چوبی بگیرم. ینی راحتی بهتره؟؟ اینم نظر خوبیه 🤔ممنون بهش فکر میکنم

اره فرش 1200 میخوام. دیدم از پرده ای ک میگین قشنگه. کناره شو چ رنگی بگیرم؟ من میخواستم مبل دسته چوبی ...

کناره عالیه من نخریدم پشیمونم.رنگ مبلت بخر همچیزو ساده بخر بدون گل تا از مد نره

نه راحتی بهتره منم میخوام یه مبل راحتی هم بخرم

دسته چوبی یا سلطنتی فقط برا دکوره شیکم نیس

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
کناره عالیه من نخریدم پشیمونم.رنگ مبلت بخر همچیزو ساده بخر بدون گل تا از مد نره نه راحتی بهتره منم ...

پس میخرم کناره. ممنونم ازتون لطف کردین🌹. برا سلامتیتون 3 تا صلوات فرستادم. 

پس میخرم کناره. ممنونم ازتون لطف کردین🌹. برا سلامتیتون 3 تا صلوات فرستادم. 

ممنون عزیزم خریدی عکسشو بزار ذوق کنیم

اگرم حس میکنی بی روح میشه چون طوسی رنگ سرده میتونی گل و گیاه آپارتمانی بزاری کنارشون 😍

ممنون عزیزم خریدی عکسشو بزار ذوق کنیم اگرم حس میکنی بی روح میشه چون طوسی رنگ سرده میتونی گل و گیاه ...

حتما😘اتفاقا چندتا گل هم خریدم دارم بهشون میرسم برای دکور جدید انشاالله🥰😘

حتما😘اتفاقا چندتا گل هم خریدم دارم بهشون میرسم برای دکور جدید انشاالله🥰😘

😍😍😍بسلامتی و دل خوش