2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق باکیه؟؟؟ببب

119 بازدید | 12 پست

پدرشوهرم چهارشنبه براثر کرونا فوت کرد مادر شوهرو خاهرشوهرامم گرفته بودن همشون حالا دیروز بچمو که دوماهشه  دادم دست خاهرم رفتم واسه تشییع جنازه و اینا

حالا اصرار میکنن بچه رو بردار بیا اینجاچیزیش نمیشه نگهش میداریم نگران نباش منم میترسم ببرم هربار یه چیزیو بهانه میکنم من حق ندارم ازبچم مراقبت کنم‌؟من آدم بده میشم؟

تیکر تولد ۳سالگی عشق مامان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق باشماست دوست عزیز

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 

حق باتوئه.بچه ت هم نبر.بگو شما کرونا دارین بهتره رعایت کرد.خودتم چندتا ماسک بزن نگیری خدایی نکرده

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
حق باتوئه.بچه ت هم نبر.بگو شما کرونا دارین بهتره رعایت کرد.خودتم چندتا ماسک بزن نگیری خدایی نکرده

متاسفانه قبول نمیکنن که کرونا دارن

به خدا بعد زایمانم روز خوش نداشتم ازدست این ویروس

بعدش شوهرم مبتلا شد کلی استرس کشیدم شوهرم الان خوب شده بچم دوماشه نذاشتم بیاد پیشش یه بارم بچشو بغل نکرده  طفلی کی راحت میشیم ازدست کرونا😔

متاسفانه قبول نمیکنن که کرونا دارن به خدا بعد زایمانم روز خوش نداشتم ازدست این ویروس بعدش شوهرم مب ...

اهمیت نده بزار هرچی میخوان بگن.فردا خدایی نکرده بچه چیزیش بشه تقصیرا و میندازن گردن تو

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
بنظرم سلامتی بچت مهم تر..خیلی با احترام بگو خطرناک می‌ترسی بچه ضعیفه صرف نظر از کرونا بچه دوماه خیلی ...

فردا واکسن دوماهگیشو میزنن به خدا کلی دردسر کشیدم 

استرس کشیدم تادنیا بیاد تاپیکای قبلمو بخونی متوجه میشی حتی امنیو سنتزو اکو قلب چند بار رفتم نصف جون شدم تاسالم دنیا بیاد اگه چیزیش بشه من نابود میشم😔

فردا واکسن دوماهگیشو میزنن به خدا کلی دردسر کشیدم  استرس کشیدم تادنیا بیاد تاپیکای قبلمو بخونی ...

خدا نکنه عزیزم فقط بخاطر رضایت دیگران بچتو در معرض خطر ویروس قرار نده ب همسرت بگو با خانوادش صحبت کنه و بگه خطرناک چون ناقل هستن خانواده همسرت ..