2777
2789
عنوان

مامانایی که دختر بالغ شده دارند راهنمایی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 41 پست
پنجم

من خودم اخرای پنجم شدم 

عزیزم موقعه پریود شدنش هست ،امپول نزن براش تو اینده مشکل پیش میاد براش 

بازم هر طور سلاح میدونی

کاربری دست دونفر بود قبلا ؛ الان از ۱۴۰۱/۷/۲۴  دست یک نفره🤌🏻 از ۹۸ تا ۱۴۰۰ خواننده خاموش بودم 😬

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آمپول ها فقط بلوغ رو به تاخیر میندازن تا صفحات استخوان بسته نشه و بتونه رشد کنه راستی عکس مچ دست ننداخته براش؟ دختر من کلاس اولیه از بس می بینم خیلی نگران شدم گفتم ی مشاوره اطفال بگیرم براش از کرونا هم جرات نمیکنم 

آمپول ها فقط بلوغ رو به تاخیر میندازن تا صفحات استخوان بسته نشه و بتونه رشد کنه راستی عکس مچ دست نند ...

نه گفتم این سری رفتم بگم عکس مچ دست هم براش بنویسه

چند سالشه قدش چنده؟

الانم ددخترت آمپول میزنه قدش چقدره پریود شده یا نه متولد ۹۰ یا ۹۱

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت
متولد ۹۰ آره یکساله هورمون رشد میزنه شده۱۴۵  پریود نشده

آمپولش قطع کردی یا نه دختر من 91 قدش 149 دکتر امپولش قطع نکرد میگه قطع کنم بلافاصله پریود میشه خیلی ناراحتم

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت
هورمون رشد   هم زدی براش؟

آمپول واریوپپتیل میزنه هر 28روز