2777
2789
عنوان

بچم ۱ سالشه دوست داره تلویزیون ببینه

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 23 پست
تلویزیون خونه ما همیشهروشنه ولی خب پسرم جسته گریخته میبینه اونجوری که بشینه نیم ساعت به تلویزیون نگا ...

پسر منم همینه...منم خاموش کنم افسرده میشم..باهاش بازی میکنم زیاد...ولی نمیشه کل روز بازی کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه این شکلی نیست بشینه پای تلدیزیون...فقط پیام بازرگانی بیاد یا یه چی توجهشو جلب کنه میبینه باز میره

ن باوا زیاد اشکال نداره بزار کارتون بینه هم هم خودش و سرگرم میکنه یا اسم حیون هارو یاد میگیره و...

پسرمن ۱۶ماهشه پیام بازرگانی دوسداره من نمیذارم زیاد ببینه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خداروشکر..خدا حفظش کنه

ممنونم الانم دومیه جفت داداشش تلویزیون میبینه منتها یه ایرادی که داره اینه که دیر حرف میزنن چون ما عربیم کارتون فارسی و خارجی میبینن سردرگم میشن تا بفهمن کدوم زبون و حرف بزنن 

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭