2777
2789
عنوان

خداوکیلی دلیلتون چیه که میگید هم حق طلاقوبایدبگیریم هم مهریه!

| مشاهده متن کامل بحث + 10466 بازدید | 381 پست
خب پسری که جرات نمیکنه اینکارو بکنه بره با یه دختر دیگه ازدواج کنه.دختری که حق طلاق نمی‌خواد،از اول ...

خانم فمنیست وار تر اگرخدای نکرده همسرت زود تر از پدر ومادرش فوت کنه واموال وزندگی  که شما وهمسرت براش تلاش کردید وساختید بیوفته دست دیگران بازم این حرف رو می زنید؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرفسور حق تنصیف رو زوج امضا می کنه نه زوجه اگر دوطرف امضا کنن این قضیه حاکمه

رفتی سرچ کردی نه؟😄 مطالعات و آگاهی و اینا که گفتی همش پشم بود فقط یه چیزی شنیده بودی.

خب تو که حرف از حقوق بین المللی و جهانی میزنی باید بری به انگلیسی سرچ کنی نه فارسی

تو سایت های ایرانی فقط درمورد حق تصنیف تو قانون اساسی ایران صحبت کردن که میگه  فقط وقتی اجرا میشه که مرد یا بقول تو زوج اونو قبول کنه نه زوجه یا زن.

Having fun while stuck in life
رفتی سرچ کردی نه؟😄 مطالعات و آگاهی و اینا که گفتی همش پشم بود فقط یه چیزی شنیده بودی. خب تو که حرف ...

نه سرچ نکردم،کدوم مطلب نت درست بوده که این دومیش باشه؟! عرضم به خدمتت که مادر شوهر گرامی بنده وکیل پایه یک دادگستری هستن قطعا بهتر از من وشما می دونن 

یه پست عاااالی....مرسیییی ما میگیم‌مهریه چون میخوایم در ازای حقوقی که زیرباررفتیم  حالاجبران ک ...

کاملا موافقم  منی که ۳۰ ساله ازدواج کردم و مهریه ام ۸۰۰ هزار تومانه  هر چقدر هم بگیرم بازم جبران اون عمر و جوونی من نمیشه  پس تکلیف مال و اموالی که تو این ۳۰ ساله با قناعت من وحتی با درآمد من جمع شده چی میشه ؟  شاید در مقابل این مهریه حداکثر یک میلیارد به من بدن   که حتما نمی دن   ولی آیا سهم من از این زندگی فقط این  یک میلیارده؟  مگه من کار نکردم  پول نیاوردم توخونه  چون همسرم همه چی رو به اسم خودش زده به من غیر از مهریه چی میرسه ؟؟؟   حتی بمیره هم به ضرر منه  یک هشتم خیلی کمه یعنی ۴ میلیار هم داشته باشه به من ۵۰۰ میلیون میرسه که الان پوله رهن یه خونه اس یا پول یه خونه توروستاس   و همه اموال به بچه ما می‌رسه که تو این زندگی زحمتی نکشیدن    بعد از یه عمر زندگی می خوام با ۵۰۰ میلیون چکار کنم واقعا ناعادلانه اس   شاید بچه‌ها سهمشونو بخوان که طبق قانون حقشونه   ولی تکلیف یه زن و مادر خونه چی میشه ؟  آیا بعد از یه عمر زندگی بره کرایه نشین بشه   همدی بچه‌ها که خوب و فهمیده  و بادرک و شعور نیستن    شایدم به اون ارث نیاز داشته باشن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
حالا ببخشید فامیلتون

شما فرض کن برادرت، زنش همچین کاری باهاش بکنه،تمام خونه و ویلا و ماشینشو یه شبه بزنه به نام خودش با دوست پسرش فلنگو ببنده، دردت نمیکنه؟؟؟

دور از ماها باشه خیلی از زنا اینجورین،شما باشی ریسک میکنی حق طلاق به این زنا بدی؟؟ 

مهریه رو شما میخوای بدی ک داری میسوزی

این مملکت همش به نفع مرده

حالا ک یدونه مهریه برا زنه اتیش گرفتی ک اونم بزور میدن خیلیا هم نمیدن

مهریه حق زنه یه پشتوانه برا زنع ک بعد جدایی همه به نگاه دیگر بهش دارن

حق طلاق هم باز حق زنه ک ب ناحق برابری بینشون رو گرفتن

شما فرض کن برادرت، زنش همچین کاری باهاش بکنه،تمام خونه و ویلا و ماشینشو یه شبه بزنه به نام خودش با د ...

خوبه خودت هم زنی چخبرته 

خارج حق طلاق برا زن هم هست زنا اینجوری میکنن

این همع حق مرد دادن همشون هم پرو شدن ظلم ب زن میکنن این نی نی سایت پره زنای مظلوم اسیب خورده از دست این جامعه نامرد ونرای بی خاصیته

شما فرض کن برادرت، زنش همچین کاری باهاش بکنه،تمام خونه و ویلا و ماشینشو یه شبه بزنه به نام خودش با د ...

خیلی از مردا هم همین کار رو میکنن چرا فقط خانمها رو میبینید؟

زن داره ،میره یه زن دیگه میگیره یا میره دوست دختر میگیره و زنشم خبر دار میشه و خیلی وقتها هیچ کاری نمیتونه بکنه اگر درد داره برای هر دو طرف هست 

برعکسش رو هم فرض کن 

مرده همه چیو بفروشه و با دوس دخترش فرار کنه

فردا صبحش بیان در بزنن بیا از خونه بیرون که ما خریدیم

زن و بچه آواره خیابونا بشن

اینو چکار میشه کرد؟قانون درمورد این چی میگه؟

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
خوبه خودت هم زنی چخبرته  خارج حق طلاق برا زن هم هست زنا اینجوری میکنن این همع حق مرد دادن همش ...

این میگه چون ممکنه آدم با ماشین تصادف کنه بمیره نباید ماشین بگیره بره الاغش سواری😂😂😂😂

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.