2777
2789
عنوان

بچه ها اسم این حس چیه؟

104 بازدید | 16 پست

بچه ها من ازدواج کردم یه بچه هم دادم 

گفتم که براتون سوء تفاهم پیش نیاد

یه معلم داشتم دوران راهنمایی 

همیشهحس میکردم غمگینه و حالش خوب نیست

بعد که من تو سن کم ازدواج کردم و اینا باهم در ازتباط بودیم خیلی کم

از چن ماه پیش یکمی ارتباط مون بهتر شده

در این حد که من کمی از داستان زندگیش رو فهیمدم و فهمیدم چه غمی داره که منم همون غم رو دارم و تجربه کردم

خیلی دوستش دارم اون معلم رو 

بهم حس خوب میده وقتی زنگ میزنه

یا وقتی میبینمش خیلی حالم خوب میشه و عوض میشه

چون یع درد مشترک هم داریم درکش میکنم

اسم این حس که وقتی حالم بده بخاطر بعضی چیز ها و اون میتونه یکم آرومم کنه چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم شایددردمشترکتون اینه ازدواج اجباری.واینکه چون اون حس ومحبتونداشتید الان داریدباایشون تجربه میکن ...

نه عزیزم اینجوری نیست

چون من تا حالا مثلا در قالب معلم بودن برام ایشون یکمی که میخوام حرف بزنم دست و پامو گم میکنم و حس میکنم هنوز معلممه

جداازگناه واینحرفا چون اینا هرکسی ب خودش مربوط و همه ماهاگناه میکنیم حالاهرکسی طوری

میگم درسته خوبه واحساس و..ولی چون عاقبت مثبت وخیری یااینک بخایدکاری کنید نیست تنها میشه ی اتفاق بد براهردویایکیتون و زندگیتون ویاآبروتون لطمه میخوره

جداازگناه واینحرفا چون اینا هرکسی ب خودش مربوط و همه ماهاگناه میکنیم حالاهرکسی طوری میگم درسته خوبه ...

عزیزم من مثل یه مادر یا یه خواهر یا یه دوست دوستش دارم ، اشتباه برداشت کردی شما