2777
2789
عنوان

کهیر ... خواهش میکنم کمک کنید

975 بازدید | 36 پست

سلام خانما

پسرم ۱۰ سالشه الان ده روزه کهیر زده نااااااجور. تمام بدنش پر شده خارش شدید داره دو تا دکتر بردیم، یه دکتر طب سنتی بردیم ولی فایده نکرده خواااااهش میکنم اگه تجربه ای اطلاعاتی دارین بگین. من که کارم شده گریههههه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه نداره دوست عزیز

منم یکی از اعضای خانوادم کهیر میزنه چندساله درگیره دکترای مختلفی هم رفت ولی چنات تاثیری نداشت حالا شما انشالله جواب میگیرید چون بالاخره بچه بدنش با بزرگسال فرق میکنه.

چیزای حساسیت زا نباید بخوره

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

اصلااا بهش بادمجون ، خربزه ، بادام هندی و زمینی ، چیزای تند و ..بهش نده . بدنشو با عرق شاطره بشور . مرتب بهش عرق شاطره بده . نزار فعالیتی کنه که سوخت و سازش بره بالا مثل ورزشو . بهش قرص سیتریزین بده . 

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

گریه نداره کهیر با داروی انتی هیستامین میره عاملشو پیدا کن ببین چی به غذاش اضافه شده یا نوع شوینده ه ...

غذاها، شوینده ها همه همونایی که همیشه میخوردیم نمیدونم بهو چش شد طفلکم😭

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
فقط قرص ستیریزین

جدی؟

شربت هیدروکسی زین که هیچ تاثیری نداشت، حالا ستیریزین به دکترش میگم بده

هیدروکسی زین باید مصرف کنه‌، ناشتا خاکشیر با آب گرم بدین ، گرمیجات و آلرژن ها رو قطع کنید 

هیدروکسیزین تاثیر نداشت براش الان هنوزم البته داره میخوره ولی اصلا فایده نداره