2777
2789
عنوان

میخوام سینه هامو با عمل کوچیک کنم

535 بازدید | 39 پست

سلام دوستان من تقریبا ۱۱ ماه قبل عمل ابدو انجام دادم یعنی به کلی شکم اویزون رو برداشتم و پهلوهام رو چربی هاشو تخلیه کردم حالا سینه هام خیلی به این بدنم بزرگن هر لباسی میپوشم سینه ها گنده نشون میده میخواستم بینم کسی عمل کوچک کردن سینه انجام داده؟

چرا با ورزش چربی هاتونو آب نمی‌کنید؟؟؟؟ 

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره والا برو انجام بده منم میخام برم ولی گفتم بزار بچع دوم رو زایمان کنم یه دفعه برم خوشگل کنم😂😂😂هزینش چقدر شده من میخام چربی هامو تخلیه کنم تزریق کنم به باسنم 

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
چرا با ورزش چربی هاتونو آب نمی‌کنید؟؟؟؟ 

نمیشه😫😫

اگه هم بشه سخته وقت گیره

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
نمیشه😫😫 اگه هم بشه سخته وقت گیره

ااگر یک آدم واقعا عاشق یک اندام باشه خودش  براش میجنگع و یکی رو استخدام نمی کنه تا براش بجنگه

زیر گروه بنفش 💫💜وزن شروع 64هدف50💛🌻✨   تاپیک مانکن های زیبا😎🙌
۸۰ 

خیلی نیست که الکی نرو زیر تیغ

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣