2777
2789
عنوان

بابای روانی تا حالا دیده بودین

576 بازدید | 36 پست

امروز داشتم تو اتاقم درس میخوندم ک داداشم ک یه سالشه اومد اتاقم میخواس کتابمو پاره کنه

منم برداشتمش بردمش از اتاق بیرون اومدم درو ببندم بابام محکمممم درو لگد زد محکم خورد تو صورتم ب طوری ک دندونای جلوم فرمشون تغییر کرد پیشونیم کبود شده درد میکنه انگشت اشاره دستمم درد میکنه مخصوصا موقع خم کردنش میترسم تاندونم پاره شده باشه😭

ینی بابام ب قدری غیر منطقی و بی اعصابه ک الان دلیلاشو بگم باور نمیکنین با درس خوندنمم جدیدا مشکل پیدا کرده

الان من با این انگشتم چیکار کنم هیچکاری نمیشه باهاش انجام داد درسمم بزور مینویسم تاندونم مشکل پیدا کرده باشه بیچارم😭😭😭😭😭😭

خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است...🙃🥀 

آره دیدم 

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خو میگفتی چرا اینجوری کوبیدی 💔😐

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider

چرا با درس خوندن مشکل داره تو روستا زندگی می‌کنید وضعیت مالی چطوره؟ 

روستا زندگی نمیکنیم ولی خودش روستا بزرگ شده

واسه اینکه امسال درسام سنگینتر شده و کمتر از اتاقم میام بیرون بقیه انتظار دارن واسشون کار کنم

روستا زندگی نمیکنیم ولی خودش روستا بزرگ شده واسه اینکه امسال درسام سنگینتر شده و کمتر از اتاقم میام ...

بشین درستو بخون تا از دست این افراد بی شعور خلاص شی برو یه شهر دیگه حالش و ببر اونارم تحویل نگیر 

ای کسایی که بچه دارید و الان پیام منو می‌بینید..بخدا قسم بچه ها هم یه حقی گردن پدر و مادر دارن اگه خدایی نکرده یه درصد بی خود و بی جهت اذیتشون کنید یا ظلم کنید در حقشون و آزارشون بدید چوبشو می‌خورید 

اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج🙏🏻سلامتی امام زمان (عج)صلوات🥀
بشین درستو بخون تا از دست این افراد بی شعور خلاص شی برو یه شهر دیگه حالش و ببر اونارم تحویل نگیر&nbs ...

الان با این انگشت داغونم چه کنم نمیتونم درس بنویسم باهاش

دست راستمم هست