2777
2789
عنوان

دلیل بی محلی مردها

175 بازدید | 14 پست

چندوقته شوهرم خیلی خودخواه و لجبازشده سرهیچی اعصاب نداره کلا ازصبح تاشب سرش توکارخودشه رابطه جنسیمونم کم شده خطانت که نمیکنه امامن تصمیم گرفتم بیمحلی کنم تا بیادسمتم و اگرهم دیدم جواب ندادفردامیرم خونه بابام تانیاددنبالم برنمیگردم البته قهرنمیکنما همینطوری میرم چندروزی اونجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی محلی کن ولی چند روز طول میکشه تا بیاد سمتت تا فردا حل نمیشه

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد                                   شهر بر روی سر من عربی می رقصد                                    این جهان با همه دغدغه هایش دارد                                 روی یک جمجمه یک وجبی می رقصد

مشکل کاری و مالی داره شاید؟زیاد گیر نده بهش... بیشتر محبت کن بهش... البته کنه نشو... ارامش برقرار کن

عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش
مشکل کاری و مالی داره شاید؟زیاد گیر نده بهش... بیشتر محبت کن بهش... البته کنه نشو... ارامش برقرار کن

نه نداره امامحبت هم جواب نداده انگار یجورشده خودشوبرام میگیره فکرکرده کیه هوابرش داشته

نه نداره امامحبت هم جواب نداده انگار یجورشده خودشوبرام میگیره فکرکرده کیه هوابرش داشته

بی محلی نکن... عادی باش بزار به حال خودش باشه... کم کم خسته میشه میاد سمتت... در این حین به خودت برس و به خودت توجه کن

عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش

[QUOTE=215065422]بی محلی نکن... عادی باش بزار به حال خودش باشه... کم کم خسته میشه میاد سمتت... در این حین به خودت برس ...[/QU

عادی ام اماخب چون ازصبح تاشب پای بورس و اینچیزاس کمتر باهم حرف میزنیم اگه عادی باشم خب اون نمیفهمه اماباکم محلی میفهمه