2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم قدم اول درمان هموروئید،تصحیح رژیم غذایی وسبک زندگی است.بنظرم برو داخل سایت آپارات اسم دکتر شهرام منوچهری رو سرچ کن یکسری ویدئو میاره اونی که عنوانش درمان های خانگی و غیر جراحی هموروئید هست ببینید وتوصیههای اون رو رعایت کنید خوب میشید انشاءالله 

منم این مشکلات دارم  تازه شقاقم دارم  الان م خیلیییی خارش دارم😭

عسل طبیعی رو به مقعد بمالید برای درمان زخم شقاق

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

برای درمان شقاق یا بواسیر یا همروئید یک نوار بهداشتی برداشته شود قسمت پشتش روش سرکه سفید بریزید بعد اتصال به لباس زیر پوشیده شود. هر روز اینکار تکرار شود تا روزی که کامل برطرف بشه. یا برای رفع مشکل روزی بیست دقیقه ساعت رو محلول سرکه سفید بشینید . این روشی هست که برای کسی که بواسیر داشته جواب داده این روش هم رو یه دکتر زنان برای رفع سوزش تناسلی و قارچ و زگیل و... پیشنهاد میده به مریضاش. ان شالله برای شما هم نتیجه بده. اگر که در قالب نوار بهداشتی استفاده نمی کنید  و میخوای فقط روی محلول سرکه سیب بشینید ولی بعدش کپسول ویتامین e سوراخ کنید و موادی که ازش بیرون میاد در ناحیه مقعد بمالید.

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.